Απίστευτο; 65.000 νέα ελληνικά προιόντα κυκλοφόρησαν τα 3 τελευταία χρόνια με... σημαιοφόρους λάδι, μέλι και κρασί!

Με βάση τα στοιχεία της 520 Barcode Hellas, κυκλοφόρησαν πάνω από 65.000 νέα προϊόντα ελληνικών επιχειρήσεων στη διεθνή και εγχώρια αγορά κατά τη διάρκεια της τριετίας 2010 - 2013.

Με βάση τα στοιχεία της 520 Barcode Hellas, κυκλοφόρησαν πάνω από 65.000 νέα προϊόντα ελληνικών επιχειρήσεων στη διεθνή και εγχώρια αγορά κατά τη διάρκεια της τριετίας 2010 - 2013, όπως αναφέρει το Emea.gr.


Ειδικότερα εκδόθηκαν περισσότεροι από 65.000 νέοι κωδικοί barcode με το πρόθεμα 520 από το 2010 μέχρι και το 2013 και αυτό αποτελεί ανάσα για τις αγορές και τις επιχειρήσεις.

Ο τομέας των Τροφίμων και Ποτών φαίνεται μάλιστα να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό παραγωγής νέων προϊόντων, με ποσοστό 68% και το ελαιόλαδο, το κρασί και το μέλι να αποτελούν τα τρία προϊόντα με τη μεγαλύτερη εμπορική κινητικότητα.

Το πρόθεμα 520 στα barcode βοηθά το καταναλωτικό κοινό να αναγνωρίζει την ελληνική προέλευση των προϊόντων που αγοράζει, καθώς στο 97% των περιπτώσεων, διακρίνει τις ελληνικές επιχειρήσεις και αποδίδεται σε εγχώρια παραγόμενα προϊόντα, τα οποία διακινούνται στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Συγκεκριμένα το barcode 520 μπορεί να αποτελέσει το κλειδί που θα ανοίξει πόρτες στον τομέα των εξαγωγών, καθώς έχει πλέον καθιερωθεί ως ταυτότητα, με την οποία οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να παράγουν και να διακινούν δεκάδες χιλιάδες προϊόντα παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ