Αυτός είναι Ο 17χρονος επενδυτής που διπλασίασε τα λεφτά του μέσα σε 14 μήνες!

O Brandon Fleisher, ο οποίος ζει στο Τορόντο του Καναδά  έχει επενδύσει  χρήματα για 14 μήνες και  κατά το ίδιο χρονικό διάστημα ίδρυσε ένα δικτυακό τόπο επένδυσης. 

Στο διάστημα αυτό λέει ότι  σχεδόν διπλασίασε τα χρήματά του από £27,000  σε £ 49.000, καθαρά από επιλογή μετοχών.Οι γονείς του έδωσαν τα αρχικά κεφάλαια αφού απέδειξε ότι μπορούσε να γυρίσει ένα κέρδος από τις απλές συναλλαγές του σε διαδικτυακό χρηματιστήριο. Έχει επενδύσει  σε εταιρείες όπως η Netflix και ο Τέσλα.
Ο Brandon ασχολείται τουλάχιστον έξι ώρες την ημέρα με την αναζήτηση μετοχών ενώ με το που τελειώνει τις εργασίες του στο σχολείο δεν βλέπει την ώρα να επενδύσει! Ξέρει πως είναι ρίσκο να επενδύει σε τόσο μικρή ηλικία , παρολ'αυτά το λατρεύει: "Το συναίσθημα πως τα αποθέματα των μετοχών μου πάνε καλά είναι εκπληκτικό!"Πρότυπο για αυτόν είναι ο Peter Lynch, ο Αμερικανός διαχειριστής κεφαλαίων που πέτυχε το καλύτερο ρεκόρ απόδοσης 20 ετών. 


Η ασχολία του αυτή βέβαια δεν είναι  προς το παρόν μόνο. Ο ίδιος λέει ότι ψάχνει για μια κοπέλα όμως, κατά προτίμηση μια που να είναι επίσης  επενδυτής όπως αυτός. Όταν ρωτήθηκε γιατί θέλει να κάνει  χρήματα από τις επενδύσεις είπε ότι ενώ ο ίδιος θα ήθελε σίγουρα να είναι πολυεκατομμυριούχος στο μέλλον, αυτό που πραγματικά θέλει είναι να βγάλει αρκετά χρήματα για να έχουν τα παιδιά του και  για να τους προσφέρει έτσι οικονομική υποστήριξη.
Ισχυρίζεται ακόμα ότι γνωρίζει αρκετά άλλα παιδιά της ηλικίας του, που επενδύουν επίσης πραγματικά χρήματα στο χρηματιστήριο, αν και λέει ότι δεν βγαίνουν  έξω φωνάζοντας  για το ποσό που έβγαλαν . "Θα θέλαμε να συζητήσουμε τις ιδέες που επενδύουμε, αλλά κανένας δεν θα πει πραγματικά πόσα χρήματα έχουμε. "

Πηγή: telegraph.co.uk

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ