"Μήπως ντρέπεσαι για 'μένα;" - Τα πιο αταίριαστα ζευγάρια της showbiz! (Φωτό)

Nα ξεκαθαρίσουμε κάτι από την αρχή: Δεν έχουμε καμία απολύτως ψευδαίσθηση ότι τα ταιριαστά ζευγάρια είναι αυτά που ταιριάζουν και εξωτερικά. 

 

Οι ανισότητες στο ύψος, στα κιλά, στο στιλ ντυσίματος και στην ομορφιά (η οποία ούτως ή άλλως είναι υποκειμενική), δεν δείχνουν τίποτα μπροστά στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα των ανθρώπων, που αν κουμπώσουν, μπορεί και να μην ξεκουμπώσουν ποτέ. Παρ” ολ” αυτά, είναι γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι δείχνουν ταιριαστοί όταν περπατούν ο ένας δίπλα στον άλλον και κάποιοι άλλοι λιγότερο.

Στη showbiz, όπου η εικόνα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, τα αταίριαστα ζευγάρια αυτά αποτελούν φωτεινές εξαιρέσεις. Παραδείγματα προς μίμηση. Αποδείξεις ότι πάνω από το φαίνεσθαι υπάρχουν τα αληθινά συναισθήματα και ο έρωτας – που ως γνωστόν είναι τυφλός.

Από το μακρινό παρελθόν μέχρι το πρόσφατο, πολλές οι περιπτώσεις στον πλανήτη των celebrity. Εμείς όμως βρήκαμε τα αταίριαστα ζευγάρια του σήμερα. Ανθρώπους που χαιρόμαστε να βλέπουμε μαζί, ακόμα κι αν δεν ταιριάζουν. Aς τους θυμηθούμε παρέα και ας τους ευχηθούμε να είναι πάντα αταίριαστοι και πάντα αγαπημένοι:

Lara Stone - David Walliams. Εδώ πραγματικά κάτι δεν καταλαβαίνουμε. Μπράβο της όμως που δεν κοιτάει εμφάνιση...

Cameron Diaz - Benji Madden: Κιθαρίστας ροκ συγκροτήματος με ντύσιμο σχεδόν σχολικό ερωτεύεται σταρ του Hollywood. Τέλειο!

Robert Pattinson - FKA twigs: Θέλει κότσια για να κάνεις τον Pattinson "εναλλακτικό". Το κορίτσι αυτό τα κατάφερε.

Mary-Kate Olsen - Olivier Sarkozy: Ο αδερφός του πρώην Πρωθυπουργού της Γαλλίας δεν δίνει σημασία στο ύψος - και πολύ καλά κάνει.

Pierce Brosnan - Shaye Smith: Η σύζυγος του πρώην James Bond έβαλε τα τελευταία χρόνια κάποια παραπανίσια κιλάκια και δεν βρίσκει κανένα λόγο να το κρύψει.

Christina Hendricks - Geoffrey Arend: Δεν ταιριάζουν καθόλου εξωτερικά, είναι όμως ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood.

Jamie Cullum - Sophie Dahl: Αποφεύγουν τις πολλές κοινές εμφανίσεις, πολύ απλά γιατί με τον σωματότυπό του εκείνος μοιάζει σαν γιος της.

Πηγή: joytv.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ