Στέφανος Τυροβολάς, υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ: ''Θέλουμε και θα καταργήσουμε τα ΜΑΤ''

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθηνών για τις επερχόμενες εκλογές, Στέφανος Τυροβολάς, δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή πως υπάρχει ανάγκη "εκδημοκρατισμού της ελληνικής αστυνομίας" και πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θέλει και θα καταργήσει τα ΜΑΤ.

Ο Στέφανος Τυροβολάς, φαρμακοποιός στο επάγγελμα, είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθηνών και βρέθηκε στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής στο Channel 9.

Ο κ. Τυροβολάς αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα ζητήματα, όπως το χρέος και η διαπραγμάτευση, ωστόσο αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν η αναφορά του στην ελληνική αστυνομία.

Οι δημοσιογράφοι του έθεσαν το ερώτημα αν πρέπει οι έλληνες αστυνομικοί να είναι άοπλοι και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: "Υπάρχει μία πολύ μεγάλη ανάγκη η ελληνική αστυνομία να εκδημοκρατιστεί. Διότι έχει εντός της σκληρούς πυρήνες φασιστικούς, οι οποίοι με τον τρόπο που έχουν κινηθεί το προηγούμενο διάστημα, με τον τρόπο που έχουν αντιμετωπίσει τις λαϊκές κινητοποιήσεις, με τον τρόπο τον οποίο αντιμετωπίζουν το δικαίωμα του πολίτη... Είναι μία κατάσταση που πρέπει να αλλάξει. Σε γενικές γραμμές το ζήτημα είναι ο εκδημοκρατισμός της ελληνικής αστυνομίας. Αυτό το οποίο μπορώ να σας πω σε γενικές γραμμές είναι ότι θέλουμε και θα καταργηθούν τα ΜΑΤ".

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ