Στ. Θεοδωράκης: ''Τα αδύνατα δυνατά για να υπάρχει κυβέρνηση την επόμενη ημέρα των εκλογών''

“Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να υπάρχει κυβέρνηση την επόμενη ημέρα των εκλογών, δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τα καταφέρει να διαπραγματευθεί μόνος του το χρέος της χώρας μας.

“Υπάρχει μια ανευθυνότητα τόσο από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ που τα παρουσιάζει όλα εύκολα. Δημιουργούν ένα κλίμα που θα έχει συγκεκριμένο αντίκρυσμα στα Ταμεία. Είναι αστείο να λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θέλουν τα μνημονιακά λεφτά”, ανέφερε ο πρόεδρος του Ποταμιού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. 

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασίας του Ποταμιού με το ΣΥΡΙΖΑ, ο Σταύρος Θεοδωράκης εξήγησε ότι: “Θα εξαρτηθεί από το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να ξέρεις πόσο είναι το μπόι σου για να μπεις σε μία συζήτηση. Σαν ισχυρή τρίτη δύναμη, θέλουμε να δημιουργηθεί κυβέρνηση. Εμείς λέμε ότι θα συνεργαστούμε με όποιον επιτάσσει ο λαός, για να μην μείνει ακυβέρνητη η χώρα, αλλά όχι με λευκή επιταγή”. 

Και συνέχισε: “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πάει μόνος του να διαπραγματευτεί το χρέος της χώρας. Για να είμαστε στην κυβέρνηση, θα πρέπει να δημιουργηθεί εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης. Θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από αυτά που κατάφερε ο Σαμαράς”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ