Αποκλειστικές φωτογραφίες από την συνάντηση Πικραμμένου-Σημίτη!!

Τετ α τετ είχαν στους κήπους της Βρετανικής Πρεσβείας ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με τον νυν υπηρεσιακό Πρωθυπουργό Πάναγιώτη Πικραμμένο με αφορμή το Αδαμάντινο Ιωβηλαίο.


Τετ α τετ είχαν στους κήπους της Βρετανικής Πρεσβείας ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με τον νυν υπηρεσιακό Πρωθυπουργό Πάναγιώτη Πικραμμένο με αφορμή το Αδαμάντινο Ιωβηλαίο. Τι μαντεύετε πως είπαν οι δυο άντρες;; Λέτε ο Πάνος Πικραμμένος να ρώτησε τον Σημίτη για αν θα προσχωρήσει στη ΔΗΜΑΡ;;
                                       










Σε απόσταση ενός μέτρου στεκόταν διακριτικά η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού, Δάφνη Σημίτη, η οποία παρακολουθούσε την συζήτηση.

Οι δυο πολιτικοί χαιρέτησαν ως gentlemen την πρώην υπουργό Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, βλέπετε το σινιόν της,
                            

          Την εορταστική τούρτα επιμελήθηκε ο γνωστός pastry chef Στέλιος Παρλιάρος.
                                                       
Εμφανίστηκαν επίσης οι γνωστοί bagpipers με τις καρώ φούστες και τις γκάιντες δίνοντας έτσι μια σκωτσέζικη νότα στη βραδιά!! Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για να δείτε το βίντεο
                         

Ο βρετανός Πρέσβης, David Landsman, στην ομιλία του τόνισε πως η Μεγάλη Βρετανία στηρίζει τον ελληνικό λαό στην δύσκολη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.

Τέλος , είπε πως οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου θα είνει η πιο ''πράσινη'' Ολυμπιάδα που έγινε ποτέ καθώς Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί θα διεξαχθούν για πρώτη φορά ταυτόχρονα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ