Kelly Osbourne: Η Celebrity με το Μανικιούρ που Κόστισε Ένα Εκατομμύριο Δολάρια!

Η Kelly Osbourne, η διάσημη κόρη του Ozzy Osbourne έχει βάψει στο παρελθόν τα νύχια της με μία βαφή νυχιών αξίας 250 χιλιάδων δολαρίων. 

Ήταν το βερνίκι νυχιών από μαύρα διαμάντια που το χρησιμοποίηση στα βραβεία Emmy πέρσι, όπου και δέχτηκε σκληρή κριτική για το γούστο της. Αργότερα απολογήθηκε λέγοντας «συγχωρήστε με που δεν το μετανιώνω».

Πραγματικά δεν το μετάνιωσε, και για να το αποδείξει έβαψε τα νύχια της χρησιμοποιώντας ένα βερνίκι που είναι τέσσερις φορές ποιο ακριβό από αυτό που την έβαλε σε μπελάδες πέρσι. Αυτό το μπουκαλάκι περιλαμβάνει είναι το βερνίκι νυχιών από λευκά διαμάντια της Azature, και κοστίζει ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ δολάρια. Το μπουκαλάκι περιλαμβάνει 98 καράτια θρυμματισμένων διαμαντιών, επειδή το αξίζεις, και η κορυφή του μπουκαλιού είναι φτιαγμένη από πλατίνα επειδή είσαι κορόιδο (όχι εσείς, το υποτιθέμενο άτομο που ξόδεψε απερίσκεπτα όλα αυτά τα χρήματα για ένα βερνίκι νυχιών).

Δεν θεωρείτε καν τόσο όμορφο μανικιούρ. Ζούμε σε έναν κόσμο που υπάρχει το γκλίτερ και τα Swarovski, όπου μπορούν να εφαρμοστούς στα νύχια για ένα φανταστικό εφέ. Η μόνη προστιθέμενη αξία του μανικιούρ τους ενός εκατομμυρίων δολαρίων είναι η ευκαιρία για επίδειξη, ενώ κάποιος σχεδιάζει να σου ξεριζώσει τα νύχια.

Ποια άλλη εκτός από την Kelly Osbourne έβαψε τα νύχια της με το πανάκριβο βερνίκι νυχιών?

Τουλάχιστον το βερνίκι είναι μέρος φιλανθρωπικού ανταγωνισμού μεταξύ των celebrities. Η Toni Braxton επίσης έβαψε τα νύχια της από το μπουκαλάκι του ενός εκατομμυρίων δολαρίων, και η εταιρία λέει ότι θα δωρίσει τα κέρδη για φιλανθρωπικούς σκοπούς ανάλογα ποιο celebrity θα καταφέρει να το πουλήσει. Άμα η Kelly Osbourne το πουλήσει, τα κέρδη θα πάνε Ίδρυμα Καρκινοπαθών Sharon Osbourne Colon Cancer Foundation. Άμα η Toni Braxton το πουλήσει, τα κέρδη θα πάνε στο Ίδρυμα Ερευνών Lupus LA.

Αναμένουμε λοιπόν να μάθουμε πόσα από την ετικέτα του ενός εκατομμυρίου θα πάνε πραγματικά στο νικητήριο ίδρυμα άμα κάποιος αγοράσει το μπουκαλάκι. Επίσης αναμένουμε να δούμε αν πραγματικά υπάρχει κάποιος άνθρωπος στην γη που θα ξόδευε ένα εκατομμύριο δολάρια για ένα μπουκαλάκι μεταχειρισμένου βερνικιού νυχιών, ακόμα και ας είναι και για καλό σκοπό.

Ωστόσο η εταιρία Azature διαθέτη μία φθηνότερη έκδοση του λευκού βερνικιού νυχιών με διαμάντια που κοστίζει τριάντα δολάρια.

Πηγή: invogue.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ