Κρίσιμη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τα ταμειακά διαθέσιμα - Παρόντα όλα τα μέλη του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου για την οικονομική πολιτική, υπό τον Αλέξη Τσίπρα, στο Mέγαρο Μαξίμου.

Στο τραπέζι της συνεδρίασης βρίσκονται οι διεθνείς οικονομικές σχέσεις, η κρίση ρευστότητας και το Eurogroup της Δευτέρας, όπου o υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, θα παρουσιάσει στους Ευρωπαίους εταίρους συγκεκριμένες και κοστολογημένες μεταρρυθμίσεις, όπως είχε δηλώσει τη Δευτέρα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης. 

Χωρίς ουσιαστική πρόοδο το Euroworking Group

Πάντως, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα για τη χώρα μας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η τηλεδιάσκεψη του Euroworking Group.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ελληνικό ζήτημα ήταν τρίτο στη σειρά και η συζήτηση που αφορούσε στη χώρα μας αναλώθηκε στο «παζάρι» για την κοστολόγηση των 6 μέτρων που θα παρουσιάσει την Δευτέρα ο Γιάνης Βαρουφάκης στο Eurogroup.
 
Αρμόδιες πηγές δεν απέκλειαν πάντως να χρειαστεί να υπάρξει και άλλο EWG για τη χώρα μας πριν την Δευτέρα.
 
Σημειώνεται πως στη σημερινή τηλεδιάσκεψη την Ελλάδα εκπροσώπησε ο πρόεδρος του ΣΟΕ καθ. Γιώργος Χουλιαράκης και ο νέος Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής καθ. Νίκος Θεοχαράκης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ