10 πράγματα που όλες έχουμε κάνει σε ραντεβού - Μια λέξη, ένα σωρό σκέψεις και ιστορίες!

Κανόνισες να βγεις μαζί του. Αν σου αρέσει πολύ, σίγουρα θα είσαι πολύ ενθουσιασμένη. Διάβασε 10 πράγματα που έχουμε κάνει οι περισσότερες σε ένα ραντεβού και κάπου εκεί θα δεις τον εαυτό σου.

Άγχος για το τι θα διαλέξεις

''Να πάρω αυτό ή το άλλο;'', ''Μήπως είναι πολύ ακριβό και το πάρει στραβά ο άλλος;'', ''Κάνω δίαιτα, αλλά μήπως είναι υπερβολικό να παραγγείλω μόνο μια σαλάτα;''. Αυτά και άλλα πολλά είναι μερικά από τα ερωτήματα που περνούν από το μυαλό μας όταν κοιτάμε τον κατάλογο και μένουμε σιωπηλές για πολλή ώρα.

Περνάς ώρες μπροστά στον καθρέφτη για το τι θα φορέσεις

Από το μήκος της φούστας μέχρι το αν γράφει το παντελόνι και από το αν θα αντέξεις τα ψηλοτάκουνα παπούτσια ως το τι χρώμα καλσόν θα φορέσεις. Περνάς αρκετή ώρα μπροστά στον καθρέφτη μέχρι να καταλήξεις στο τι θα φορέσεις για να είσαι στιλάτη και όχι ''δεύτερη''.

Σκέφτεσαι τι θα πεις

''Να τον ρωτήσω τι ζώδιο είναι ή θα με θεωρήσει χαζή;'', ''Λες να σκεφτεί ότι κοιτάω το πορτοφόλι του αν τον ρωτήσω τι δουλειά κάνει;'', ''Θα τρομάξει αν του κάνω ερωτήσεις για την οικογένειά του;''. Αυτές είναι μερικές από τις συνήθεις ερωτήσεις πάνω στο τι θα ρωτήσουμε το ραντεβού μας. Είναι λογικό να νιώθεις ανασφαλής αλλά προσπάθησε να το ελέγξεις.

Ψάχνεις για στοιχεία

Παρακολουθείς κάθε του κουβέντα ώστε να βγάλεις συμπεράσματα για εκείνον. Από το αν είναι ο τύπος του άνδρα που σου αρέσει, από το τι είδους σχέση αναζητεί μέχρι και το αν παίρνει ναρκωτικά ή έχει άλλες ''κακές'' συνήθειες.

Αποφεύγεις τη σιωπή

Οι περισσότερες γυναίκες φοβόμαστε τη σιωπή σε ένα ραντεβού για αυτό και μόλις παρατηρηθεί σιωπή, αμέσως προσπαθούμε να βρούμε ένα θέμα για συζήτηση. Χαλάρωσε, η σιωπή δεν κάνει πάντα κακό, είναι ένδειξη αμηχανίας. Προτίμησε απλά να τσουγκρίσετε τα ποτήρια σας και το επόμενο θέμα θα βρεθεί.

Ψάχνεις για αυτήν τη σπίθα

Και όταν λέω σπίθα εννοώ αυτό το τσίμπημα στην καρδούλα, αυτό το καρδιοχτύπι που νιώθεις όταν αντικρίζεις ''Αυτόν''. Ωστόσο, μην είσαι απόλυτη αφού μπορεί να χρειαστούν περισσότερα από ένα ραντεβού για να νιώσεις αυτό το αίσθημα.

Ενημερώνεις τις ''κολλητές'' για όσα έγιναν

Αμέσως μετά το ραντεβού, θα στείλουμε μήνυμα στις κολλητές γράφοντας εκτενώς τα όσα έγιναν και ρωτάμε για συμβουλές. Ή απλά τους τηλεφωνείς και αναλύετε την κάθε λεπτομέρεια.

Φεύγεις στη μέση του ραντεβού

Σε όλες μας έχει συμβεί όταν το ραντεβού δεν εξελίσσεται όπως το αναμέναμε. Μας τηλεφωνεί η κολλητή με την οποία έχουμε συνεννοηθεί από πριν, σε περίπτωση που δεν εξελιχθούν καλά τα πράγματα και λέμε μια δικαιολογία. Και φεύγουμε.

Χαμογελάμε

Το χαμόγελο είναι το βασικό συστατικό ενός ραντεβού. Είτε από αμηχανία είτε επειδή μας αρέσει ο άλλος.

Χρησιμοποιείς έξυπνες ατάκες

Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, θέλουμε να δείξουμε ότι έχουμε γνώσεις και προσωπικότητα. Για αυτό και αναζητούμε έξυπνες ατάκες. Προσοχή, να μην το παρακάνεις!

Πηγή: Ladylike.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ