Πασχαλινό τραπέζι-σιδηρόδρομος για το ''βασιλικό'' δείπνο του Παύλου & της Μαρί Σαντάλ!

Η σύζυγος του Παύλου και η μεγάλη οικογένειά της γιορταζουν το Πάσχα στις Μπαχάμες -και προφανώς δυο φορές.

 

Η Μαρί Σαντάλ (Marie Chantal) είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα σόσιαλ μίντια και δεν σταματά να τα τροφοδοτεί με λεπτομέρειες τόσο από την επαγγελματική, όσο και την προσωπική της ζωή.

Όπως μαθαίνουμε μέσα από το Instagram της η ίδια μαζί με τον σύζυγό της Παύλο, πρωτότοκο του τέως βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου και τα πέντε της παιδιά περνούν τις μέρες του Πάσχα στο σπίτι τους στις Μπαχάμες.

Βέβαια, αν κρίνουμε από τη φωτογραφία του πασχαλινού τραπεζιού που πόσταρε η 46χρονη "γαλαζοαίματη" εξ αγχιστείας (ας μας επιτραπεί ο όρος χαριτολογώντας) είχαν και μεγάλη παρέα μαζί τους.

Αυτό δεν είναι τραπέζι είναι... σιδηρόδρομος! Εντυπωσιακός, λιτός και κομψός ο στολισμός του γιορτινού τραπεζιού για την οικογένεια, αν και δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε αν η εορταστική ατμόσφαιρα θα επαναληφθεί και αυτή την Κυριακή, ημέρα του Ορθόδοξου Πάσχα. Προφανώς -απαντάμε μόνοι μας και αναμένουμε.

 

Πάντως εκτός από το διακοσμητικό της υπόθεσης, η Μαρί Σαντάλ καμάρωσε και για τα αγόρια της με ανάλογη φωτογραφία στο Instagram. Ο 48χρονος σύζυγος Παύλος, ο οποίος, παρεμπιπτόντως είναι σαν να έχει πιει το φίλτρο της νεότητας -νά' ναι καλά- κάθεται στον καναπέ μαζί με τους τέσσερις γιους του και η περήφανη μαμά απαθανατίζει τη στιγμή.

Όσο για την πρωτότοκη κόρη; Η 19χρονη Ολυμπία μπορεί να μην ποζάρει μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια, όμως έχει τη δική της περίοπτη θέση στο Instagram της μαμάς με δικό της ιδιωτικό ποστάρισμα και μια λεζάντα όλο αγάπη.

Κατά τα άλλα, η Μαρί Σαντάλ απολαμβάνει τις διακοπές της και βρίσκει χρόνο για παιχνιδάκια στον ήλιο με μια φίλη της. Και να και το ανάλογο κλικ. Χρόνια πολλά!

Πηγή: womenonly.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ