Θα είναι Νταϊάνα το όνομα του δεύτερου μωρού που ίσως γεννήσει σήμερα η Κέιτ; Ημέρα γενεθλίων και της Ελισάβετ!

Ολόκληρη η υφήλιος περιμένει την γέννηση του δεύτερου παιδιού της Δούκισσας Κέιτ και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, το φύλο του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Αναγνώστες γνωστού περιοδικού όμως, ψήφισαν ότι αν το μωρό είναι κορίτσι, τότε ο Ουίλιαμ οφείλει να το ονομάσει Νταϊάνα.

Συγκεκριμένα, 8.000 αναγνώστες του περιοδικού Hello θεωρούν ότι το μωρό θα είναι κορίτσι (ποσοστό 82%) και ότι αν η Κέιτ γεννήσει κοριτσάκι, τότε το μωρό θα πρέπει να πάρει το όνομα της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα. (31%)

Την ίδια ώρα, φανατικοί Βρετανοί θαυμαστές της ίδιας της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, έχουν ήδη αρχίσει να «στρατοπεδεύουν» έξω από το νοσοκομείο St. Mary's στο δυτικό Λονδίνο.

Οι φανατικοί θαυμαστές της Κέιτ έχουν αρχίσει να καταφθάνουν έξω από το Lindo Wing προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα καλό σημείο και να κατασκηνώσουν για να μπορούν να δουν την Κέιτ Μίντλετον, όταν θα πάει στο νοσοκομείο, αλλά και όταν θα αναχωρήσει από αυτό κρατώντας στην αγκαλιά της το νέο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι και ο πρίγκιπας Γεώργιος είχε γεννηθεί στο ίδιο νοσοκομείο τον Ιούλιο του 2013. Το νέο βασιλικό μωρό της Βρετανίας θα είναι τέταρτο στην διαδοχή του θρόνου και θα «εκτοπίσει» τον αδελφό του Ουίλιαμ, «θείο Χάρι», στην πέμπτη θέση για την διαδοχή του θρόνου. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ