Η ετοιμόγεννη Πριγκήπισσα Kate εθεάθη με Range Rover και τον πριγκηπούλι George: μα πότε γεννά;

Το σενάριο που θέλει την Δούκισσα Κέιτ Μίντλετον να γεννάει με πρόκληση τεχνητών πόνων την Τετάρτη, ανήμερα της επετείου του πριγκιπικού γάμου της, ενισχύουν οι φωτογραφίες της με τον πρωτότοκο γιο της στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.   

Αν και είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και μετράει αντίστροφα για να μπει στο μαιευτήριο, η 33χρονη Κέιτ απαθανατίστηκε να φεύγει από το Μπάκιγχαμ, το πρωί της Τρίτης, έχοντας στο αμάξι τον μικρό πρίγκιπα Τζορτζ και την Ισπανίδα νταντά του, Μαρία Μποράλο, συνοδευόμενη από πέντε σωματοφύλακες.   Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, η Κέιτ πήγε τον πρωτότοκο στην πισίνα της βασίλισσας Ελισάβετ, όπου ο 21 μηνών «γαλαζοαίματος» μαθαίνει κολύμπι. 

Ντυμένη casual και με τα πλούσια μαλλιά της λυμένα, η εγκυμονούσα αναχώρησε από το παλάτι έπειτα από 1,5 ώρα, οδηγώντας το τζιπ του συζύγου της.   Αν και επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία για τον τοκετό, η δούκισσα αναμένεται να γεννήσει μέχρι την Πέμπτη. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως τα γεννητούρια έχουν καθυστερήσει και η Κέιτ έχει ήδη κανονίσει με τους γιατρούς της να μπει στο μαιευτήριο για πρόκληση τεχνητών πόνων.   

Μάλιστα, εκτιμάται πως η γέννα θα γίνει τελικά σήμερα οπότε και συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τον γάμο του ζευγαριού. 

Έξοδος από το μαιευτήριο με το πρώτο μωρό στο καλάθι (Φωτό Αρχείου)  

Υπομονετικά περιμένουν οι Royal fans‏

Πηγή: hellomagazine.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ