Good News: 7 ελληνικά νησιά στα 10 καλύτερα της Μεσογείου!

O καιρός ζέστανε αρκετά ώστε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε νησιά και παραλίες και να συζητάμε ήδη για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. 

Ποιος θα είναι ο φετινός καλοκαιρινός σας προορισμός; Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και σας παρουσιάζει τα 30 δημοφιλέστερα νησιά της Μεσογείου, όπως αναδείχθηκαν από τις κριτικές των ταξιδιωτών στις 51 πλατφόρμες της trivago.

Για ακόμα μια φορά τα ελληνικά νησιά κλέβουν τις εντυπώσεις και καταλαμβάνουν τόσο τις πρώτες, όσο και τις περισσότερες από τις συνολικές θέσεις στην κατάταξη των δημοφιλέστερων νησιών της Μεσογείου για το 2015. Συνολικά, 13 ελληνικοί προορισμοί κάνουν την εμφάνισή τους στη λίστα με τα 30 κορυφαία νησιά της Μεσογείου, δίνοντας ξεκάθαρα ελληνικό χαρακτήρα στους προορισμούς που θα επισκεφθούν όσοι ταξιδέψουν το καλοκαίρι που πλησιάζει. Έτσι, στις υπόλοιπες θέσεις της κατάταξης, πέρα από τις δέκα πρώτες, οι γραφικές Σπέτσες κάνουν την εμφάνισή τους στη 14η θέση, η Κρήτη στη 16η, η Ζάκυνθος στην 20η, η Κως στην 23η, η Ρόδος στην 27η και την Κέρκυρα στην 29η θέση.

1. Ίος 

2. Ύδρα 

3. Φολέγανδρος

4. Κάπρι

5. Σαντορίνη

6. Μύκονος

7. Νάξος

8. Πάρος 

9. Λίπαρι

10. Μαδέιρα

Πηγή: trivago.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ