Πρίγκιπας Χάρι: Ετοιμάζει το comeback του στην Αγγλία για τους αγώνες Invictus - Ερωτηματικά με την παρουσία της Μέγκαν Μαρκλ

Τον είχε συνοδεύσει στους περσινούς αγώνες στο Βερολίνο

Το μεγάλο του comeback ετοιμάζεται να κάνει ο πρίγκιπας Χάρι στην Αγγλία.

Ο Δούκας του Σάσσεξ επιβεβαίωσε ότι θα παραστεί στην Υπηρεσία Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου την Τετάρτη 8 Μαΐου, αλλά δεν είναι ακόμη σαφές αν η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ θα τον συνοδεύσει.

«Το Ίδρυμα Invictus Games θα γιορτάσει 10 χρόνια αλλαγής ζωών και σωτηρίας ζωών με μια Ακολουθία των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου τον Μάιο».

«Θα είμαστε μαζί με τον προστάτη μας, πρίγκιπα Χάρι, τον δούκα του Σάσεξ, τον ηθοποιό Ντάμιαν Λιούις και μέλη της παγκόσμιας κοινότητας Invictus για να τιμήσουν την περίσταση», σημειώθηκε στη λεζάντα του επίσημου λογαριασμού των Invictus Games στο instagram.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα του Ιδρύματος αποκαλύπτεται ότι ο πρίγκιπας θα εκφωνήσει λόγο όπως είθισται, ενώ ο βρετανός ηθοποιός, γνωστός για από τις τηλεοπτικές σειρές “Homeland” και “Band of Brothers”, θα απαγγείλει το ποίημα, Invictus.

Το "παρών" θα δώσουν και πολλοί εκπρόσωποι από όλα τα κράτη που συμμετέχουν στους Αγώνες Invictus, συμπεριλαμβανομένων μελών του προσωπικού και της ευρύτερης κοινότητας των βετεράνων πολέμου.

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι πρόεδρος των Invictus Games.

Ίδρυσε τους Αγώνες Invictus για να βοηθήσει στην αποκατάσταση των στρατιωτικών τραυματιών και των βετεράνων σε όλο τον κόσμο, δίνοντάς τους το κίνητρο να αγωνιστούν σε αθλητικά γεγονότα παρόμοια με τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Harry & Meghan: Πρόκειται να επισκεφτούν την Αγγλία τον Μάιο – «Η Πριγκίπισσα Kate χρειάζεται ηρεμία» - «Ανεπιθύμητοι», σύμφωνα με τους βασιλικούς αναλυτές (φωτό)

Άγνωστη η παρουσία της Μέγκαν Μαρκλ

Θολό παραμένει το τοπίο γύρο από την παρουσία της Μέγκαν Μαρκλ.

Σημειώνεται ότι πέρυσι στους Αγώνες στο Βερολίνο, παρακολούθησε τις εκδηλώσεις και συμμετείχε σε διάφορα events.

Τώρα, το Λονδίνο αποτελεί μια εντελώς διαφορετική συνθήκη.

Τελευταία, επίσκεψη του Χάρι στην Αγγλία ήταν πριν μερικές εβδομάδες όταν κατέφθασε εσπευσμένα για να δει τον πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο λίγο μετά την ανακοίνωση του καρκίνου του.

Διαβάστε ακόμη: Breaking news: Ο Χάρι έφτασε στο Λονδίνο για να είναι στο πλευρό του πατέρα του - Η Μέγκαν παραμένει στην Καλιφόρνια - Η συγκίνηση των Βρετανών

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Πρίγκιπας Χάρι: «Ώρα μηδέν» για τα δύο αδέρφια – Η συνάντηση με τον άρρωστο πατέρα του (φωτό & βίντεο)

Από τη μεριά της, η Μέγκαν Μαρκλ ταξίδεψε τελευταία φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2022, για να παρευρεθεί στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ