Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Τα οινοποιεία Κατώγι Αβέρωφ & Στροφιλιά ανοίγουν τις πόρτες τους αυτό το Σαββατοκύριακο - Στην υγεία μας

Τους φίλους του κρασιού θα υποδεχτεί το Σάββατο 9 Μαΐου και την Κυριακή 10 Μαΐου από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ. το οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ στο Μέτσοβο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Ανοιχτές Πόρτες». 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διήμερης εκδήλωσης θα πραγματοποιούνται ξεναγήσεις στα κελάρια του οινοποιείου και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα κρασιά της εταιρείας, συνοδεία τοπικών τυριών που προσφέρει το τυροκομείο του Ιδρύματος Τοσίτσα, μαζί με μπαχαρικά και γλυκές μαρμελάδες φρούτων της εταιρείας Provil και μεζεδάκια που θα ετοιμάζουν σπουδαστές του τμήματος μαγειρικής του ΙΕΚ Δέλτα Ιωαννίνων. Παράλληλα, το μουσικό σύνολο Trio jazz in the moods θα πλαισιώνει την εκδήλωση με jazz μουσική.

> Αναζητήστε τις προσφορές που έχουν διαμορφωθεί ειδικά για τις «Ανοιχτές Πόρτες» στο www.katogihotel.gr

●    Στο πλαίσιο της ίδιας διοργάνωσης θα ανοίξουν την Κυριακή 10 Μαΐου (από τις 11 π.μ. και μέχρι τις 3 μ.μ.) και οι πόρτες του οινοποιείου Στροφιλιά στην Ανάβυσσο, όπου θα πραγματοποιηθούν οργανωμένες ξεναγήσεις και γευστικές δοκιμές των κρασιών. Προαιρετικά και σε ειδικά διαμορφωμένες τιμές, θα μπορείτε επίσης να απολαύσετε το κρασί σας με τυριά από το Μέτσοβο και τις χειροποίητες πίτες από τη «Ροδιά». Οι μικροί φίλοι (από 4 έως 12 ετών) θα έχουν την ευκαιρία επίσης να δημιουργήσουν τις δικές τους ανοιξιάτικες κατασκευές με την καθοδήγηση των εμψυχωτών του Μικρού Χώρου Τέχνης.
 
> Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο Τ/22910-41.650 (εσωτ.105, Δευτέρα-Παρασκευή 09.00-16.00). Ειδικά για την ημέρα της εκδήλωσης τα κρασιά του οινοποιείου θα πωλούνται σε προνομιακές τιμές, ενώ για κάθε αγορά κρασιών αξίας από 50 ευρώ και άνω συμμετέχετε στην κλήρωση για ένα 3ήμερο στο Katogi Averoff Hotel & Winery στο Μέτσοβο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ