Ρόμπιν Λοντ - Ο 22χρονος Φινλανδός μέσος με το παρατσούκλι ''Ρομπέν των Δασών'', η πρώτη μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό

Ο κορυφαίος παίκτης της περασμένης σεζόν στο πρωτάθλημα Φινλανδίας, ο 22χρονος μέσος Ρόμπιν Λοντ, της Ελσίνκι, αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.

Από τις τάξεις της ΠΑΕ επιβεβαιώνουν τη συμφωνία με τον αριστεροπόδαρο Φινλανδό χαφ, καθώς έχουν ήδη ανταλλάξει υπογεγραμμένα τα χαρτιά με την πρωταθλήτρια Φινλανδίας. Ο παίκτης θα έρθει στην Αθήνα την Τετάρτη (13/5) προκειμένου να οριστικοποιηθεί και τυπικά η μεταγραφή, ενώ αναμένεται στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση μετά τις 25 Μαϊου.

Ο Ρόμπιν Λοντ έχει γεννηθεί στις 17 Απριλίου 1993, έχει ύψος 1.80μ και βάρος 76 κιλά. Το 2011 πήγε στην Ελσίνκι από την Κλαμπ 04 Ελσίνκι, το 2012 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Βάασα, ενώ τις δύο τελευταίες σεζόν αποτελεί βασικό στέλεχος της πρωταθλήτριας Φινλανδίας.

Τις περιόδους 2012-13 και 2013014 είχε από 28 συμμετοχές με την Ελσίνκι στο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας επτά κι έξι γκολ, αντίστοιχα, ενώ στην περσινή σεζόν αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στο πρωτάθλημα της χώρας του (Veikkausliiga). Στην τρέχουσα περίοδο ο Λοντ έχει αγωνιστεί και στα πέντε παιχνίδια της πρωτοπόρου Ελσίνκι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ