Story: Η τρομέρη ιστορία του Τζέϊ & της Κάτερι Σβουάντ - Έφεραν στον κόσμο τον 13ο γιο τους!

Ο 40χρονος Τζέϊ κι η επίσης 40χρονη Κάτερι Σβουάντ, ζευγάρι από το Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών με 12 γιους, κυριολεκτικά όλων των ηλικιών, είπαν να δοκιμάσουν μήπως αυτή τη φορά πετύχαιναν το κορίτσι, αλλά τελικά την Τετάρτη απέκτησαν τον 13ο υγιέστατο γιο τους.

Οι πιθανότητες να γινόταν κάτι τέτοιο ήταν 1 προς 8192. Για το νεογέννητο αγόρι ακόμα όνομα δεν έχει βρεθεί αφού πρέπει να γίνει οικογενειακό συμβούλιο, όπως δήλωσαν οι πολύτεκνοι γονείς.

Τα υπόλοιπα 12 αγόρια είναι ο 22χρονος Τάιλερ, ο 19χρονος Ζαχ, ο 18χρονος Ντρου, ο 16χρονος Μπράντον, ο 13χρονος Τόμμι, ο 12χρονος Βίνι, ο 10χρονος Κάλβιν, ο 8χρονος Γκέημπ, ο 6χρονος Γουέσλι, ο 5χρονος Τσάρλι, ο 3χρονος Λούκας κι ο 21-μηνών Τάκερ.

Πάντως, η μητέρα διευκρίνισε ότι κυρίως ο άντρας της επιθυμούσε κορίτσι σε αντίθεση με εκείνη που εκείνη που προτιμούσε αγόρι αφού με τόσα που έχει μεγαλώσει πλέον, ξέρει τι θα αντιμετωπίσει.

Πώς είναι η ζωή τους στο σπίτι; «Υπάρχει πολλή κίνηση, πολύ φασαρία, πολύ χάος, αλλά υπάρχει, επίσης, πολλή αγάπη», δήλωσε η περήφανη μητέρα.

Όσο για το αν θα αποκτήσουν και 14ο παιδί, ο Τζέι αφήνει ανοικτό το παραθυράκι: «Ποτέ μη λες ποτέ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ