«Eίμαι γκέι, δυσλεκτικός, πρώην αλκοολικός και υποψήφιος δήμαρχος του Λονδίνου»

Σε 12 μήνες οι λονδρέζοι θα κληθούν να εκλέξουν τον νέο δήμαρχο της πρωτεύουσας. Ο νυν Μπόρις Τζόνσον έχει ήδη εκλεγεί βουλευτής -μερικοί τον βλέπουν να διαδέχεται τον Κάμερον στους Τόρις- και η μάχη για την επόμενη μέρα έχει ξεκινήσει. Ο πρώτος που άνοιξε τα χαρτιά του είναι ο 47χρονος Άιβαν Μάσοου, ο οποίος με ένα πρωτότυπο pop art βίντεο συστήθηκε στους ψηφοφόρους.

Στο βίντεο, εξηγεί τα πάντα σε 71 δευτερόλεπτα: «Είμαι ο Άιβαν και θέλω να γίνω ο δικός σου δήμαρχος του Λονδίνου. Είμαι γκέι, πρώην αλκοολικός, δυσλεκτικός. Είμαι υιοθετημένος, ακτιβιστής, επιχειρηματίας, αποδιοργανωτικός, άνθρωπος των λόγων. Δεν είμαι ο τυπικός πολιτικός. Χρησιμοποιώ το μετρό, σιχαίνομαι την κίνηση, την γραφειοκρατία, τη βαρετή πολιτική» λέει μεταξύ άλλων. Ο λόγος του συνδυάζεται αρμονικά με εικόνες, ήχους και χρώματα.

Ο 47χρονος Μάσοου είναι από το Μπράιτον και έγινε πολύ νέος μέλος των Συντηρητικών. Τους εγκατέλειψε όμως το 2000, μεταξύ άλλων, δεν άντεξε την ομοφοβία τους. Για την ώρα δηλώνει περήφανος που βοηθά το κόμμα που αγαπά «να ασπαστεί τον σύγχρονο κόσμο».

Όλη η συνέχεια εδώ - in.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ