Vintage: 32 πράγματα που κάναμε όσοι μεγαλώσαμε στα 90s - νοσταλγικά & υπέροχα‏

Σκέφτεστε κι εσείς αντανακλαστικά «α, δέκα χρόνια πριν» κάθε φορά που κάποιος αναφέρεται στο 1995; Εύχεστε, ώρες ώρες, να είχατε γεννηθεί λίγο νωρίτερα, για να είστε 20άρηδες ravers τότε στα Οινόφυτα;

Έχετε ακόμα στο πατάρι άλμπουμ γεμάτα αυτοκόλλητα «χαρτάκια» Panini; Ανήκετε, με δυο λόγια, στην ένδοξη γενιά που πήγε σχολείο στα 90s, τότε που τα κινητά τηλέφωνα και το internet ήταν ακόμα συζητήσεις για κάτι που θα έχουμε στο μέλλον; Αν ναι, τότε προσδεθείτε, ακολουθεί βουτιά στα παλιά.

Φοράγαμε…

- Αυτά τα ανεκδιήγητα κολάν που για κάποιο λόγο «έπιαναν» με λάστιχο κάτω από το πέλμα (τα κορίτσια). - Flyjacket και ακόμα πιο φουσκωτά μπουφάν (τα αγόρια). - Εκείνα τα μπλουζάκια με τα χαρωπά μωρά που φόραγαν τρισδιάστατα αξεσουάρ, του τύπου μπαντάνες, παραμάνες, καρφίτσες και πάει λέγοντας (τα κορίτσια –ευτυχώς). - Τα παλιά μας T-shirt που τα δέναμε κόμπο και τα βουτάγαμε σε έναν κουβά με χλωρίνη για να κάνουν «ψυχεδελικά» σχέδια (κορίτσια κι αγόρια). - Σαλοπέτες (τα κορίτσια). - Τζην με καβάλο που έφτανε στη μέση του θώρακα (οι πάντες). - Τα επίσης ανεκδιήγητα βραχιολάκια που δίπλωναν γύρω από τον καρπό σου μόνο αν τα χτυπούσες με δύναμη, κατά τα άλλα ήταν ολόισια σαν χάρακες. - Αυτοκόλλητα «σκουλαρίκια» σαν αυτά. - Κίτρινα μποτάκια elesse (όλοι). - Αθλητικά παπούτσια με φωτάκια που αναβόσβηναν.

Παίζαμε…

- Space Invaders στα «ουφάδικα» αρχικά, και μετά… - …Οτιδήποτε έβγαζε η Nintendo, με μια ελαφρά κλίση προς τον Super Mario. Και το Tetris. Και τη Zelda. Και οτιδήποτε έβγαζε η Nintendo. - Τα πρώτα μας PC Games: Myst, Sim City, Civilization, Phantasmagoria, Ripper. - Όνομα/ ζώο/ πράγμα. Και μαλώναμε για το αν το «ροζ τριαντάφυλλο» πιάνεται ή όχι για φυτό στο «ρ». - Hotel, Κροκοδειλοδοντάκια και «Μόνο για Κορίτσια».

Όλη η συνέχεια εδώ - in2life.gr

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ