Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των απαγωγέων 14χρονου - Γιος γνωστού χειρουργού ορθοπαιδικού

Με πολλά λάθη, ερασιτεχνική και ατέλειες έγινε, σύμφωνα με υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., η απαγωγή του 14χρονου παιδιού, γιου γνωστού χειρουργού ορθοπαιδικού από την Αταλάντη.

Οι αστυνομικοί αναζητούν το κλειστό φορτηγό όπου οι δράστες κρατούσαν τον 14χρονο, οδηγώντας στην ευρύτερη περιοχή.

Την ίδια στιγμή, στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται και τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων και σπιτιών καθώς και της ίδιας της κατοικίας του γιατρού, καθώς εκτιμάται ότι τα ίδια άτομα είχαν αποπειραθεί να εισβάλουν σε αυτό λίγο καιρό νωρίτερα. Στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έχουν σταλεί και τα ρούχα του 14χρονου, προκειμένου να αναζητηθεί γενετικό υλικό, το οποίο ενδέχεται να ανήκει σε κάποιον από τους δράστες, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μελλοντικά κατά τη διάρκεια προσαγωγών υπόπτων.

Η αρπαγή σημειώθηκε την Παρασκευή, όταν ο μικρός μαθητής έφυγε από το σπίτι του για να πάει στο φροντιστήριο. Δέκα λεπτά αργότερα, οι καθηγητές του τηλεφώνησαν στη μητέρα του, επειδή ο 14χρονος καθυστερούσε να φτάσει. Μόλις 10 λεπτά μετά, ο πατέρας του βρισκόταν στο Αστυνομικό Τμήμα δηλώνοντας την εξαφάνιση του γιου του...

Από εκεί ξεκίνησε ένα θρίλερ, καθώς ο μαθητής είχε εξαφανιστεί. Η μητέρα του καλούσε συνεχώς το κινητό του στο οποίο εκείνος δεν απαντούσε. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, κάποια στιγμή στο κινητό του 14χρονου απάντησε άγνωστος άνδρας που μιλούσε ελληνικά. Η μητέρα έκπληκτη άκουσε ότι το παιδί της εκεί απαχθεί και ότι για να αφεθεί ελεύθερο θα έπρεπε να καταβάλει 12.000 ευρώ. Μάλιστα της έδωσαν και συμβουλές να μην ειδοποιήσει την αστυνομία.

Όλη η συνέχεια εδώ - Έθνος

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ