Emboodhu Finolhu, Hvar, Zanzibar, Παξοί - Αυτά είναι τα νησιά κρυμμένοι θησαυροί για την Quintessentially

Το QUINTESSSENTIALLY LIFESTYLE χαρακτηρίστηκε από τους «Financial Times» ως η αυτοκρατορία της εκπλήρωσης των επιθυμιών και είναι το παγκόσμιο ηγετικό club μόνο για μέλη με υπηρεσίες concierge.

Το QUINTESSENTIALLY σας παρουσιάζει μερικά νησιά που αποτελούν κρυμμένους θησαυρούς και μια απόδραση σε αυτά θα σας γεμίσει από εμπειρίες, εικόνες και στιγμές για μια ζωή. Τα μέλη του QUINTESSENTIALLY απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια στα πιο απόμερα σημεία του πλανήτη!

Emboodhu Finolhu, Μαλδίβες

Στον Ινδικό Ωκεανό και συγκερκιμένα στις Μαλδίβες θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου ενώ αποτελεί πλέον hot spot για τους λάτρεις των καταδύσεων και της φύσης. Απολαύστε χιλιόμετρα από λευκές αμμώδεις παραλίες και κρυστάλλινα τιρκουάζ νερά. Στη μέση μιας από τις μεγαλύτερες φυσικές λίμνες του κόσμου, βρίσκεται το νησί Emboodhu Finolhu μόλις 10χλμ νότια της πρωτεύουσας των Μαλδίβων το Μαλέ. Οι επιλογές σας είναι άπειρες από χαλάρωση και spa μέχρι ιστιοπλοία με καταμαράν και κολύμπι με δελφίνια.

Hvar, Κροατία

Το 4o σε μέγεθος νησί της Αδριατικής Θάλασσας υπήρξε ελληνική αποικία και ονομαζόταν Pharos από όπου και προκύπτει η σημερινή του ονομασία. ΤοHvar προσφέρει τοπία γεμάτα από ελαιώνες, αμπελώνες, λιβάδια λεβάντας και πλαγιές με πευκοδάση που εκτείνονται μέχρι τη θάλασσα. Σε αντίθεση με αυτή την έντονη βλάστησή του, από την Ανατολή ως τη Δύση του νησιού εκτείνεται μια βραχώδης κορυφογραμμή καθιστώντας τη φύση του μοναδική. Το Hvar κατοικείται από προϊστορικούς χρόνους και αποτελούσε αναπόσπαστο μέρος των θαλάσσιων οδών για αιώνες. Σήμερα είναι ένα ζωντανός και συναρπαστικός ταξιδιωτικός προορισμός καθώς θεωρείται ένας από τους καλύτερους νησιωτικούς προορισμούς του κόσμου. Ανταγωνίζεται επάξια την ιταλική και τη γαλλική Ριβιέρα καθώς έχει καθιερωθεί ως hot spot για γιοτ.

Zanzibar, Τανζανία

H Ζανζιβάρη της Τανζανίας αποτελεί ένα νησί με πλούσιο πολιτισμό και ιστορία καθώς και ανυπέρβλητες φυσικές ομορφιές. Το ιστορικό κέντρο της είναι η 'Πέτρινη Πόλη', η οποία είναι Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Προσφέρει στους επισκέπτες ατελείωτες λευκές αμμώδεις παραλίες, παρθένους κοραλλιογενείς υφάλους και αμέτρητες φυσικές ομορφιές. Η Ζανζιβάρη διαθέτει ένα πλούσιο και μοναδικό μείγμα Πολιτισμών της Ανατολικής Αφρικής, καθιστώντας την ιδανικό προορισμό διακοπών συνδυάζοντας  χαλάρωση, water sports, spa, καταδύσεις, βόλτες στην ιστορική πόλη αλλά και σαφάρι στην ηπειρωτική χώρα.

Παξοί, Ελλάδα

Ο μύθος λέει πως ο Ποσειδώνας, θέλοντας να δημιουργήσει μια ερωτική φωλιά για αυτόν και την Αμφιτρίτη, χτύπησε με την τρίαινά του το νοτιότερο άκρο της Κέρκυρας και έτσι σχηματίστηκε η μικρή συστάδα νησιών και βραχονησίδων των Παξών και των Αντίπαξων. Ένας πραγματικός παράδεισος, στη μέση του Ιονίου και λατρεμένος προορισμός για ιστιοπλόους και όσους ταξιδεύουν με κότερο. Ένα καταπράσινο νησί με δαντελωτές ακρογιαλιές, γραφικούς όρμους, απόκρημνες ακτές και μαγευτικές θαλάσσιες σπηλιές, παραδοσιακούς οικισμούς, ενετικά φρούρια και γραφικά σοκάκια.

QUINTESSENTIALLY LIFESTYLE σας ταξιδεύει σε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ζωή!

*quintessentially.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ