Πώς να απολαύσετε τις τηγανιτές πατάτες χωρίς θερμίδες;- Αυτός είναι ο μυστικός τρόπος

Είστε από εκείνους που λατρεύουν τις τηγανιτές πατάτες αλλά φοβάστε μην πάρετε παραπανίσια κιλά; Κι όμως υπάρχει λύση για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας γεύμα χωρίς να παίρνετε θερμίδες!

Αν μία από τις αγαπημένες σου αμαρτίες είναι οι τηγανητές πατάτες, τότε είσαι στην σωστή σελίδα! Είναι γευστικές, κρατσανιστές, απολαυστικές και χορταστικές. Και εννοείται πως αν μπορείς να φας μόνο μία, τότε πρέπει να πας να σε κοιτάξει ένας γιατρός, να κάνεις μία ψυχανάλυση ή να αρχίσεις το διαλογισμό.  

Ορίστε λοιπόν ο τρόπος:

Κόβουμε τις πατάτες (ιδανικά σε σχήμα ροδέλα). Παίρνουμε ένα μεγάλο ταψί και είτε το λαδώνουμε ελαφρώς στην επιφάνεια για να μην κολλήσουν, είτε τοποθετούμε λαδόκολλα (το προτείνω!). Στη συνέχεια ραντίζουμε με λάδι ελαφρώς τις πατάτες, αφού έχουν στραγγίξει καλά ό,τι νερά είχαν από το πλύσιμο. Βάζουμε αλάτι, ρίγανη (προαιρετικό), τις βάζουμε στο φούρνο στον αέρα και καλή σου όρεξη!

Έξτρα συμβουλή: τις βάζουμε απλωτές και να μην ακουμπάει η μία στην άλλη. Το πάχος της πατάτας το επιλέγουμε ανάλογα με τα γούστα μας (όσο πιο λεπτή, τόσο πιο γρήγορα θα ψηθεί) και ρίχνουμε μια ματιά - μην σου αρπάξουν!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ