Ο Τιμ Κουκ με 8.000 εργαζόμενους της Apple σε Gay Pride παρέλαση

Η Apple έχει υιοθετήσει εδώ και αρκετά χρόνια πολιτικές εξάλειψης των διακρίσεων βάσει γένους, χρώματος, καταγωγής ή σεξουαλικής επιλογής.

Ο Τιμ Κουκ, διευθύνων σύμβουλος της Apple και διάδοχος του εκλιπόντος Στιβ Τζομπς, μαζί με 8.000 εργαζόμενους στην Apple συμμετείχαν σε παρέλαση στο Σαν Φρανσίσκο, για την υποστήριξη του δικαιώματος στη σεξουαλική επιλογή. Μαζί τους βρέθηκαν και άλλα ανώτατα στελέχη της πλουσιότερης εταιρείας στον κόσμο, όπως ο Φιλ Σίλερ και η Λίζα Τσάκσον.


Ανεμίζοντας σημαίες με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, οι εργαζόμενοι και τα στελέχη της Apple πήραν μέρος στην Gay Pride παρέλαση, που ακολούθησε την ιστορική απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου των ΗΠΑ για τη νομιμοποίηση των γάμων μεταξύ ομοφύλων σε όλες τις πολιτείες.
«Εξαιρετικά να γιορτάζουμε με 8.000 εργαζόμενους στην Apple, φίλους και οικογένειες», έγραψε στο Twitter ο Τιμ Κουκ, αναρτώντας και μια σχετική φωτογραφία. Η Apple έχει υιοθετήσει εδώ και αρκετά χρόνια πολιτικές εξάλειψης των διακρίσεων βάσει γένους, χρώματος, καταγωγής ή σεξουαλικής επιλογής.


Όπως παρατηρεί το cultofmac.com, ο Τιμ Κουκ είναι ο μόνος CEO εταιρείας από τον δείκτη Fortune 500 που έχει αποκαλύψει δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ