Τι στοιχηματίζουν τα 4 μεγαλύτερα γραφεία στοιχημάτων στην Βρετανία;

Οι εταιρείες στοιχημάτων στην Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσαν πως και τι θα κάνουν σε σχέση με το στοίχημα : Grexit or not; 

Η  William Hill ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες πως σταματάει να δέχεται κάθε είδους ποντάρισμα για το αν η Ελλάδα θα βγει εκτός ευρωζώνης ή όχι μέσα στο 2015 καθώς και για το ποια χώρα θα είναι η πρώτη που θα τεθεί εκτός ευρώ.

«Η μοναδική επιλογή στην οποία ο κόσμος θέλει να στοιχηματίσει αυτή την περίοδο είναι ότι το Grexit θα συμβεί μέσα στην τρέχουσα χρονιά και δεν μπορούμε πλέον να ελπίζουμε πώς θα ισορροπήσει η αγορά, οπότε αποφασίσαμε να τραβήξουμε την πρίζα» δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Γκρέιαμ Σαρπ.

Πριν από αυτή την εξέλιξη, η William Hill έδινε 3/1 για ένα πιθανό Grexit (αν ποντάρετε ένα ευρώ, θα πάρετε πίσω τρία ευρώ). Χονδρικά, η εταιρεία έδινε 25% πιθανότητες για έξοδο της χώρας μας από την ευρωζώνη.

Πλέον, οι πιθανότητες έχουν αντιστραφεί κι είναι 1/3 (αν ποντάρετε τρία ευρώ, θα πάρετε πίσω ένα ευρώ), με την Βρετανία να ακολουθεί με 4/1 στις πιθανότητες εξόδου (όχι από την ευρωζώνη, αλλά) από την Ε.Ε. και την Ουγγαρία με 12/1 (αν ποντάρετε ένα ευρώ, θα πάρετε πίσω δώδεκα ευρώ).

Η Ladbrokes εξακολουθεί να δέχεται στοιχήματα για το επερχόμενο δημοψήφισμα, δίνοντας 4/7 στο ελληνικό «ναι» (αν ποντάρετε επτά ευρώ, θα πάρετε πίσω τέσσερα ευρώ) και 5/4 για το «όχι» (αν ποντάρετε τέσσερα ευρώ, θα πάρετε πίσω πέντε ευρώ). Κοντολογίς, θεωρεί πως το «ναι» είναι πιο πιθανό από το «όχι» με  πιθανότητες 55% του «ναι» έναντι 45% του «όχι».

Η τρίτη εταιρεία στοιχημάτων από τις Big Four, η Paddy Power, εξακολουθεί να δέχεται στοιχήματα για ένα πιθανό Grexit με πιθανότητες 11/8 (αν ποντάρετε οκτώ ευρώ, θα πάρετε πίσω 11 ευρώ) και ένα ποσοστό 57% για εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ