Good news: «Έκρηξη» των αφίξεων κατά 131% στην Κεφαλονιά τον Απρίλιο !

Αύξηση των αφίξεων 131% στην Κεφαλονιά,  σύμφωνα με το kefaloniapress.gr. καταγράφηκε τον Απρίλιο.

Αύξηση των αφίξεων 131% στην Κεφαλονιά,  σύμφωνα με το kefaloniapress.gr. καταγράφηκε τον Απρίλιο.  Το εντυπωσιακό αυτό ποσοστό είναι μια πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες, που είναι και οι πιο σημαντικοί για τον τουρισμό, αφού με την έναρξη του καλοκαιριού, οι αφίξεις τουριστών στη χώρα μας φτάνουν στο ζενίθ τους.



Εκρηξη αφίξεων από Βρετανούς στο νησί

Οι low cost πτήσεις αλλά και οι  κακές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον προηγούμενο μήνα, που ήταν οι διακοπές του καθολικού Πάσχα, ήταν οι δυο πιο σημαντικοί λόγοι που ώθησαν τους Βρετανούς να φύγουν από το παγωμένο βορρά και να ταξιδέψουν σε πιο ζεστά κλίματα, όπως η Κεφαλονιά.  

Μπορεί να διάλεξαν φθηνές αεροπορικές εταιρείες και οι διανυκτερεύσεις να μην ξεπερνούσαν τις 6 μέρες,  παρ’ολ’ αυτά δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για τουρίστες χαμηλής οικονομικής επιφάνειας μιας και ήταν ιδιαίτερα απαιτητικοί στις προτιμήσεις τους.   Χαρακτηριστικό αυτής της κατηγόριας τουριστών είναι πως πλέον προτιμούν περισσότερες εμπειρίες, περισσότερες αποδράσεις στη διάρκεια της σεζόν και αυτή την ευκαιρία τους την προσφέρουν οι low cost πτήσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ