Good news πάλι για τους Θεσσαλονικείς απίστευτα δημιουργικούς γραφίστες BEETROOT: In Book Award -διεθνές βραβείο για τη δουλειά τους στη Στέγη του Ωνασείου

Κέρδισε το «In book Award» για τη συνεργασία της με τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών.

Τα δημιουργικά μυαλά της Beetroot βραβεύθηκαν με το In book Award, στην κατηγορία της εικονογράφησης,  στα φετινά D&AD Awards για την συνεργασία τους με τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών.



«Ήμασταν γεμάτοι αβεβαιότητα, ανυπομονησία και πάθος για αυτό το έργο. Αλλά αυτά τα έργα χρειάζονται δύο… Και η Στέγη ήταν ο τέλειος παρτενέρ!».. Κάπως έτσι το ξεκίνησαν οι Beetroot, αναφερόμενοι στη διάκρισή τους και εν συνεχεία είπαν και ελάλησαν στο stospirto.net…

«Περήφανα σας ανακοινώνουμε ότι: Με τους κλαίοντες πέτρινους γίγαντες, τα ανθογεννημένα πολύεδρα, τα πουλιά με τους ουρανοκαθρέφτες, τα κρυπτικά ηχοσυμπλέγματα, τις αποδομημένες και χιουμοριστικές φόρμες και γενικότερα όλες τις εικονογραφήσεις που δημιουργήσαμε για την οπτική ταυτότητα της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, η Beetroot κέρδισε το D&AD Professional In Book Award 2013 in Crafts for Design and Illustration for Design! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους μας στη Στέγη για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη τους και γιατί μας άφησαν να ξεφύγουμε δημιουργικά σε αυτό το έργο… Και έχουμε ένα D&AD για να το αποδείξουμε!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μας τους φίλους και τους υποστηρικτές, αυτό το βραβείο είναι και δικό σας!
Οι Beetroot είναι χαρούμενοι – Η Beetroot δημιουργεί».
Η Beetroot ιδρύθηκε το 2000. Τα μέλη της ομάδας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα στοχεύοντας στη δημιουργία ξεχωριστού, ασυνήθιστου και πάντα αυθεντικού design. Το έργο της έχει αποσπάσει μερικά από τα σημαντικότερα βραβεία στην Ελλάδα και διεθνώς, όπως τα Red Dot Agency of the Year 2011, European Agency of the Year 2008 και Μέγα ΕΒΓΕ – 2006, 2008 & 2010.
Η συνεργασία της με τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2012, με την ανάθεση του επανασχεδιασμού της εταιρικής ταυτότητας αλλά και την ανάληψη όλων των δημιουργικών της καλλιτεχνικής περιόδου, έπειτα από σχετικό διαγωνισμό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ