O Γιάνης έχει star quality - Τα πουκάμισα Βαρουφάκη πολλά & έγραψαν... ιστορία

Κυριολεκτικά χαμός επικρατεί στο διαδίκτυο με το εμπριμέ σε αποχρώσεις... του ροζ  πουκάμισο που φόρεσε χθες στη Βουλή ο Γιάνης Βαρουφάκης.

 

Την εμφάνιση του πρώην υπουργού Οικονομικών σχολίασε ακόμη και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ μιλώντας στο Κοινοβούλιο ανέφερε ότι "μπορείτε να κατηγορείτε τον Βαρουφάκη ότι δεν φοράει καλόγουστα πουκάμισα αλλά δεν μπορείτε να τον κατηγορείτε ότι είναι λαμόγιο".

Το πουκάμισο είναι της εταιρίας Peggs and Son που εδρεύει στο Μπράιτον της Μεγάλης Βρετανίας και έχει αρχική τιμή 200 ευρώ (με την έκπτωση έπεσε στα 120 ευρώ). Ωστόσο, η απόχρωση που φορούσε ο Βαρουφάκης εξαντλήθηκε και υπάρχει πια μόνο η μπλε απόχρωση του.

 

Δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που η εκκεντρική εμφάνιση του Βαρουφάκη αποτελεί αντικείμενο συζήτησης. Υπενθυμίζεται ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν ''φωτιά' όταν ο πρώην υπουργός Οικονομικών πήγε στο Eurogroup φορώντας το πουκάμισο έξω από το παντελόνι και ένα κασκόλ γνωστής φίρμας ή όταν πήγε στη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών της Βρετανίας φορώντας δερμάτινο μπουφάν.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ