Μηλιός: Ο Πανούσης δεν αυτοδιορίστηκε - Συλλέγονται υπογραφές για να φύγει

Σε ανάρτησή του στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Μηλιός έγραψε πως υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι συλλέγονται κατά της συμμετοχής του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση.

Στη συνέχεια σημείωσε με νόημα πως ο κ. Πανούσης δεν αυτοδιορίστηκε και ότι η παρουσία του στην κυβέρνηση «αποτελεί απλό σύμπτωμα μιας βαθύτερης αιτίας».

«Θα ασχοληθούμε ποτέ με τις βαθύτερες αιτίες της σημερινής κατάστασης;», διερωτήθηκε στη συνέχεια το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως δεν μπορεί να δώσει άλλοθι για ό,τι συμβαίνει στοχοποιώντας ένα μόνο πρόσωπο, ενώ είναι ξεκάθαρη η διαφωνία του μαζί του.

Η ανάρτηση του κ. Μηλιού: «Μαθαίνω ότι συλλέγονται υπογραφές κατά της συμμετοχής του κ. Πανούση στην κυβέρνηση. Καθώς όμως ο κ. Παρούσης δεν αυτοδιορίστηκε, η παρουσία του στην κυβέρνηση αποτελεί απλό σύμπτωμα μιας βαθύτερης αιτίας. Θα ασχοληθούμε ποτέ με τις βαθύτερες αιτίες της σημερινής κατάστασης; Δεν μπορώ να δώσω άλλοθι για ό,τι συμβαίνει στοχοποιώντας ένα μόνο πρόσωπο, ενώ είναι ξεκάθαρη η διαφωνία μου μαζί του».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ