Το project "Braids & Beers" για μπαμπάδες - Μαθαίνεις να χτενίζεις την κόρη σου και κερδίζεις μπύρες!

Ο ιδιοκτήτης του Envogue Salon εμπνεύστηκε το "Beers and Braids" (Μπύρες και Κοτσίδες) όταν, κάποια στιγμή, ένας από τους συνεργάτες του καθυστέρησε να πάει σε ένα meeting επειδή δεν ήξερε τι να κάνει τα μαλλιά της κόρης του. 

Τα μαθήματα διαρκούν περίπου μία ώρα, κατά τη διάρκεια της οποίας οι μπαμπάδες μαθαίνουν τρία διαφορετικά χτενίσματα, με τους περισσότερους να ξεκινούν από την κλασσική αλογοουρά, ενώ τους δίνεται και η πρώτη κερασμένη μπύρα από το κατάστημα.

Μόλις τελειώσουν το χτένισμα, τα μικρά πλέον μοντέλα, παίρνουν θέση στο διάδρομο του κομμωτηρίου και οι παριστάμενοι με χειροκροτήματα και επευφημίες ψηφίζουν την καλύτερη κουπ. 


"Πολλοί μπαμπάδες είναι φοβερά νευρικοί. Ενός τα χέρια έτρεμαν καθ'όλη τη διάρκεια" ανέφερε η Calli Hueble-Bodilis, που δουλεύει εκεί. "Τους τρομοκρατούν οι κοτσίδες και η αλογοουρά είναι το χειρότερό τους.

Τα χέρια των αντρών είναι μεγάλα και οι ίδιοι τα χάνουν εντελώς απέναντι στα μικρά κοριτσάκια τους".

Ένας μπαμπάς δήλωσε πως δεν ακούει πάντα τη γυναίκα του όταν του δίνει οδηγίες για τα μαλλιά και πως είναι προτιμότερο να τις ακούς από κάποιον που ξέρει. "Άσε που βοηθάει το ότι περιστοιχίζεσαι από έτερους μπαμπάδες ακριβώς στην ίδια θέση με σένα", σχολιάζει. 
Η ιδέα του Beers and Braids έχει τόση μεγάλη απήχηση που οι υπεύθυνοι προσθέτους έξτρα μαθήματα για να καλύψουν τη ζήτηση, ενώ σκέφτονται να σχεδιάσουν κάτι αντίστοιχο και για μαμάδες.

Πηγή: abcnews.go.com

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ