Ο Άδωνις αιφνιδίως στηρίζει Ζωή και χτυπάει Τσίπρα με μπαράζ tweets

Με ένα μπαράζ από tweets o Άδωνις Γεωργιάδης όχι μόνο υπερασπίστηκε την Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά εξαπέλυσε και δριμεία επίθεση κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

 

Ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει δίκιο όσον αφορά στις αντιδράσεις της επί της κοινοβουλευτικής διαδικασίας και συνέχισε εξαπολύοντας πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε ανίκανο και υπεύθυνο για όσα κάνει η ΠτΒ αφού εκείνος είναι που την επέλεξε!

«Η γνώμη μου για την ΠτΒ είναι γνωστή, δεν την ψήφισα και έχω συγκρουστεί σφοδρά μαζί της, όμως με συγχωρείτε, με όλες της τις υπερβολές έχει επί της ουσίας απόλυτο δίκιο! Για τέταρτη φορά ο Τσίπρας που δυσανασχετούσε για μία τριήμερο επείγουσα διαδικασία στο παρελθόν τώρα μας βάζει πρακτικά σε ένα 24ωρο να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε το μέλλον της Χώρας. Επειδή αυτός είναι ανίκανος πρέπει να καταργήσουμε τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες; Μία φορά επείγον, διότι δεν πρόλαβε, δεύτερη, άντε αλλά 4 φορές σε ένα μήνα; Αίσχος!», έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος στη συνέχεια τόνισε ότι γίνεται μία προσπάθεια να μείνει «στο απυρόβλητο», όπως είπε, τον Πρωθυπουργό αφήνοντας αιχμές για τον πρόεδρο του Ποταμιού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ