Φώτο - Ιβάνκα Τραμπ: Η top woman με το ατέλειωτο glamorous lifestyle της κόρης του υποψήφιου Προέδρου των ΗΠΑ

Τι θα μπορούσε να κάνει στη ζωή του ένα νεαρό και όμορφο κορίτσι που τυχαίνει να είναι και πολύ πλούσιο; 

Στην περίπτωση της Ιβάνκα Τραμπ η απάντηση εξαρτάται από τα γονίδια. Αν είχαν υπερισχύσει τα γονίδια της μητέρας της, της τρομερής Ιβάνας, η νεαρή Ιβάνκα θα ήταν και αυτή ένας θηλυκός... κηφήνας. 

Τα παιδιά της καλλονής Ιβάνκα

Με την μητέρα της, Ιβάνα

Φαίνεται όμως ότι η επιρροή του πατέρα της ήταν μεγαλύτερη και η 29χρονη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ βαδίζει σήμερα στα χνάρια του. Εκτός από την καθημερινή δουλειά της στην αυτοκρατορία που δημιούργησε ο πατέρας της στον χώρο των ακινήτων, η Ιβάνκα Τραμπ έχει τη δική της σειρά κοσμημάτων και ετοιμάζεται να λανσάρει μια σειρά παπουτσιών και άλλη μια με τσάντες- όλα με το δικό της όνομα.

Παράλληλα έχει εκδώσει και ένα βιβλίο με συμβουλές προς νεαρές γυναίκες που θέλουν να ασχοληθούν με τις μπίζνες. Προσπαθεί δηλαδή να αποδείξει ότι είναι αυτόφωτη, χωρίς όμως να ξεχνάει ότι είναι και κληρονόμος ενός ανθρώπου για τον οποίο πολλά μπορούμε να πούμε, αλλά όχι ότι δεν ξέρει να πουλάει σωστά τον εαυτό του. Το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει και η Ιβάνκα. 

Με τον σύζυγο και τα παιδιά της

Ξεκίνησε ως μοντέλο 
Οταν ήταν μικρή, η νεαρή Ιβάνκα Τραμπ πόζαρε ως μοντέλο, όπως και η μητέρα της στα νιάτα της
. Οι λόγοι είναι οφθαλμοφανείς. Μια φυσική ξανθιά, με ύψος 1,80 μ. και διαστάσεις 90-60-90, που τυχαίνει να φέρει και ένα διάσημο όνομα ήταν κελεπούρι για τους απανταχού μοντελοκυνηγούς.

Εκανε μερικά εξώφυλλα, περπάτησε κάποια χιλιόμετρα στις πασαρέλες και αυτό ήταν. Αργότερα σπούδασε και «σοβάρεψε» και η αποφοίτησή της από το Wharton συνέπεσε με τη στροφή που ήθελε να κάνει ο «μέγας» Ντόναλντ στην καριέρα του.

Ο πιο διάσημος «κτηματομεσίτης» στον κόσμο, ο οποίος έχει χρεοκοπήσει δύο φορές και έχει ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του, σκέφτηκε πριν από μερικά χρόνια ότι τα ξενοδοχεία αποτελούσαν ένα πεδίον δόξης λαμπρόν για τον ίδιο, αφού ως κατασκευαστής και ιδιοκτήτης ακινήτων, ξέρει καλά τη δουλειά.

 

Σήμερα η εταιρεία Τrump έχει πέντε ξενοδοχεία στις Ηνωμένες Πολιτείες (δύο στη Νέα Υόρκη και από ένα στο Σικάγο, στο Λας Βέγκας και στη Χαβάη) και ετοιμάζει άλλα έξι: στην Πόλη του Παναμά και στο Τορόντο, το 2001, και λίγο αργότερα στη Νέα Ορλεάνη, στο Αμπερντίν της Σκωτίας, στη Δομινικανή Δημοκρατία και στο Ντουμπάι. «Τα ξενοδοχεία ήταν μια λογική ευκαιρία για μας» δήλωσε τις προάλλες στους «Financial Τimes» η Ιβάνκα. «Είδαμε ότι υπάρχει χώρος για να αναπτυχθούμε έχοντας ένα γερό υπόβαθρο στις κατασκευές και στα ακίνητα». 

Τα ξενοδοχεία δεν της αρκούσαν όμως γιατί ήθελε να κάνει κάτι μόνη της. Η συμμετοχή της στο τηλεοπτικό ριάλιτι «Τhe Αpprentice» του πατέρα της ήταν μια υποχρεωτική μαθητεία κοντά του. Η πρώτη της εξόρμηση με τα δικά της φτερά έγινε στον χώρο των κοσμημάτων, που τον γνωρίζει καλά, λόγω... οικογενειακών καταβολών. Η μαμά Ιβάνα έχει μια περίφημη συλλογή, αλλά η κόρη Ιβάνκα θέλησε να ξεφύγει από το πρότυπο της μητέρας της, καθώς η δική της σειρά είναι προσιτή και απευθύνεται σε κοπέλες της ηλικίας της που αγοράζουν μόνες τους τα κοσμήματά τους. «Η μητέρα μου πάντοτε έβαζε τον πατέρα μου να της παίρνει κοσμήματα» λέει γελώντας. 

Σειρά κοσμημάτων 
Η Ιvanka Τrump Fine Jewellery
, όπως λέγεται η σειρά της, πωλείται στο κατάστημα που βρίσκεται στη Μάντισον Αβενιου της Νέας Υόρκης, σε διάφορα καταστήματα ανά τον κόσμο και online. Σειρά έχουν τώρα τα παπούτσια και οι τσάντες, σε σχέδια δικά της και ποιος ξέρει τι άλλο θα ακολουθήσει. «Στόχος μου δεν είναι να δημιουργήσω το δικό μου brand, αλλά του οργανισμού Τrump» λέει με ειλικρίνεια και αναφέρεται φυσικά στα δεκάδες προϊόντα που κατά καιρούς έχει λανσάρει ο πατέρας της: από βότκα και τσάγια ως σοκολάτες και μεταλλικά νερά. Αλλα με μεγαλύτερη και άλλα με λιγότερη επιτυχία.

Σε νεαρή ηλικία με τον πατέρα της 

Στην ίδια συνέντευξη, η Ιβάνκα παραδέχεται ότι το βάρος του οικογενειακού ονόματος μάλλον την ωφέλησε αντί να την καταστρέψει επειδή «έχω δει ανθρώπους να συνθλίβονται από την πίεση και τη βαριά σκιά- είτε προσπαθώντας να αποστασιοποιηθούν τόσο πολύ από τον γονιό τους που, αντί να χρησιμοποιούν τα πλεονεκτήματα που έχουν στη διάθεσή τους γίνονται μη παραγωγικοί, είτε παραλύουν εντελώς και δεν κάνουν τίποτε από τον φόβο της αποτυχίας».

Η Ιβάνκα έχει συνηθίσει να την κοιτάζουν στην αρχή με καχυποψία, γιατί πολλοί τη θεωρούν ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο που απλώς κάνει το κέφι του. «Δεν με νοιάζει όταν κάποιος με υποτιμά» δήλωσε στο «Forbes» πριν από λίγες εβδομάδες. «Γελάμε διαρκώς για αυτό με τον πατέρα μου. Οταν πάει κάποιος να τον συναντήσει, έρχεται πλήρως εξοπλισμένος, ενώ όταν έχει συνάντηση με μένα είναι λιγότερο καλά προετοιμασμένος». Για να συμπληρώσει: «Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για μένα». Μαζί με πολλά άλλα, θα συμπληρώναμε.  

Η Ιβάνκα είναι νέα, όμορφή έξυπνη και... πιθανόν soon to be κόρη Προέδρου των ΗΠΑ μιας και ο πατέρας της, Ντόναλντ έχει θέσει ηποψηφιότητα για Πρόεδρος. 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ