Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Μάριος Γεωργιάδης: Ο ευειδής νεαρός βουλευτής γιος της συζύγου του Λεβέντη - Έγινε σκιά του πατριού του τελευταία

Ο Μάριος Γεωργιάδης είναι ο βουλευτής που εξέλεξε η Ενωση Κεντρώων στην Α' Αθηνών. Τον νεαρό, που βρισκόταν συνεχώς δίπλα στον Βασίλη Λεβέντη τη βραδιά των εκλογών, τον συνδέουν πολλά με τον πρόεδρο του κόμματος... 

Το νεαρόν της ηλικίας του, το συμπαθητικό παρουσιαστικό του και το άψογο ντύσιμό του το βράδυ της Κυριακής έκαναν τον Μάριο Γεωργιάδη να είναι ένας από τους συνεργάτες εκείνους του Βασίλη Λεβέντη που ξεχώρισαν, εντυπωσίασαν - με την καλή έννοια. Ελάχιστοι, μάλιστα, ήταν αυτοί που γνώριζαν ότι είχε εκλεγεί βουλευτής και πολύ περισσότερο τη σχέση του με τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων. 

Ο Μάριος Γεωργιάδης είναι γιος της συζύγου του κ. Λεβέντη, Αναστασίας Μεντεσίδου, από τον πρώτο της γάμο. Ενας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων, σκιά του εδώ και πολλά χρόνια, δεν θα μπορούσε να λείπει από τον νέο προεκλογικό αγώνα που κλήθηκε να δώσει ο πατριός του. Δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του και τη βραδιά της νίκης, μιας νίκης που είναι και δική του, αφού η Ενωση Κεντρώων πήρε μια έδρα στην Α' Αθηνών και έτσι εκλέγεται βουλευτής.

Ο Μάριος Γεωργιάδης μέχρι την Παρασκευή εργαζόταν ως manager σε εταιρεία εισαγωγής καπνικών προϊόντων, ενώ παλαιότερα είχε εργαστεί ως manager στο κανάλι EXTRA, όπου η μητέρα του διατηρεί μετοχές και ο Βασίλης Λεβέντης εμφανίζεται κατά καιρούς.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάριος Γεωργιάδης είναι ο μόνος από τους επτά συγγενείς του Βασίλη Λεβέντη που είχαν τοποθετηθεί στα ψηφοδέλτια και εξελέγη. Αγνωστο παραμένει αν, όπως ο κ. Λεβέντης είχε πει πριν μερικές ημέρες απαντώντας σε ερώτηση για την «οικογενειοκρατία» στο κόμμα του, ο κ. Γεωργιάδης -ως συγγενής του προέδρου- θα παραδώσει σε έξι μήνες την έδρα του υπέρ του δεύτερου στο ψηφοδέλτιο της Α' Αθηνών. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ