8 στα 8 για τον Ολυμπιακό – Νικητής βγήκε και από το Περιστέρι ενάντια στον Ατρόμητο

Τρένο έφυγε και από το Περιστέρι ο Ολυμπιακός... σημειώνοντας την όγδοη νίκη του σε ισάριθμα ματς της Super League. Οι "ερυθρόλευκοι" έφυγαν με το "διπλό" από το Περιστέρι (2-1 τον Ατρόμητο) και ισοφάρισαν το μεγάλο ρεκόρ της σεζόν 1976-77.

*Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο σκόρερ του Ολυμπιακού, Μποτία.

Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε τους Πειραιώτες να προσπαθούν αναποτελεσματικά να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-0, καθώς ο Ρομπέρτο πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση στην προβολή του Γοδόι (40’), ενώ η κεφαλιά του Ιντέγιε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε φουριόζος και είχε δοκάρι με τον Σεμπά στο 58ο λεπτό, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μποτία άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Οι "ερυθρόλευκοι" συνέχιζαν να πιέζουν τον Ατρόμητο και κατάφεραν να βάλουν τις βάσεις για την νίκη στο 63’ με το δεύτερο γκολ του Μποτία στο ματς και πάλι με κεφαλιά.

Οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν και τα κατάφεραν να το κάνουν στο 75’, με τον Στόιτσεφ να εκμεταλλεύεται την χαλαρότητα των Πειραιωτών, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς, καθώς ο Ρομπέρτο σταμάτησε το σουτ του σκόρερ των γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης (17’ Χριστόφ), Κιβρακίδης, Πίτου, Ουσέρο, Γοδόι, Μπρίτο (62’ Μαρσελίνιο), Ουμπίντες (68’ Στόιτσεφ), Λε Ταλέκ.

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (76’ Τσόρι), Σεμπά, Πάρντο (72’ Ερνάνι), Ιντέγε (91’ Φινμπόγκασον).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ