Kate Winslet: Πάρτε τα tablets από τα χέρια των παιδιών σας: Η "συζυγος" του Steve Jobs απαγορεύει τα Social media στο σπίτι

Να πάρουν από τα χέρια των παιδιών τους τα iPads προτρέπει η Kate Winslet τους γονείς, υποστηρίζοντας πως οι ίδιοι έχουν χάσει τον έλεγχό τους στον κόσμο των social media.   

H πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας για τον Steve Jobs παρακινεί τους γονείς να «μείνουν σε επαφή με τα παιδιά τους» κι επιμένει σε παιχνίδια που δεν περιλαμβάνουν οθόνες.   «Νομίζω πως οι γονείς έχουν χάσει τον έλεγχο, ειδικά αν είναι πολύ απασχολημένοι» σχολίασε, μιλώντας στους Sunday Times. «Είναι πραγματικά δύσκολο να ακολουθείς τη συνεχή εξέλιξη αυτών των πραγμάτων. Είναι μια απίστευτα δυνατή πηγή γνώσεων αν χρησιμοποιείται σωστά. Αλλά νομίζω πως το πρόβλημα είναι πως δεν χρησιμοποιείται έτσι. Νομίζω πως εκμεταλλεύεται πολύ λάθος» προσθέτει.   Η Kate Winslet αυτοπροσδιορίζεται ως ο «λιγότερο techie άνθρωπος» που ξέρει, και αποκαλύπτει πως τα social media δεν επιτρέπονται σπίτι της.


«Πάρτε τις συσκευές από τα χέρια τους. Μην τα αφήνετε να κοιμούνται με αυτές. Παίξτε Μονόπολη. Ζωγραφίστε μαζί τους. Εμείς όταν βγαίνουμε έξω πάντα παίρνουμε μαζί χαρτί και μολύβι για τα παιδιά» λέει η ίδια, προτρέποντας τους γονείς ταυτόχρονα να προσπαθούν να γνωρίζουν πάντα τι κάνουν τα παιδιά τους. «Ακόμα κι όταν σας ζητούν να μείνουν μόνα για μια ώρα στο δωμάτιό τους» συμπληρώνει. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ