Οι αδερφές Φαρμάκη... επιστρέφουν ως Fashion bloggers - μοντέλα με φωτογράφιση στην Πέτρου Ράλλη

Οι αδερφές Φαρμάκη δεν πρωταγωνιστούν απλώς σε μια καμπάνια γνωστής εταιρείας ρούχων, αλλά... ξαναχτυπούν, αφού Ολγα και Γωγώ ποζάρουν ως μοντέλα και κλέβουν την παράσταση, όχι μόνο με τα σωματικά τους προσόντα αλλά και με το μοναδικό τους στυλ. Οι δύο καλλονές μίλησαν για το come back τους ως μοντέλα, και όχι μόνο, έπειτα από καιρό.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη συνεργασία. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία στη φωτογράφηση, γιατί το κλίμα ήταν πάρα πολύ φιλικό και ευχάριστο. Χάρηκα που συνεργάστηκα με την Ολγα σε αυτή την καμπάνια. Εχουμε συνηθίσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να δουλεύουμε μέρα νύχτα μαζί λόγω του blog και αυτό ήταν πολύ όμορφο για εμάς», μας είπε η Γωγώ Φαρμάκη.

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένη, όμως, με το αποτέλεσμα είναι και η Ολγα Φαρμάκη και μάλιστα η χαρά της ήταν διπλή, γιατί είχε στο πλευρό της την αδελφή της, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία. «Ηταν μια συνεργασία που είχε αρκετό fun και περάσαμε σούπερ.

Συνήθως σε τέτοια projects φωτογραφιζόμουν μόνη μου, ενώ τώρα ήμουν με την αδελφή μου και σίγουρα είναι πολύ πιο όμορφο. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό, δεν το περιμέναμε.

Είναι κυριολεκτικά καμπάνια εξωτερικού». Φυσικά, για να βγει αυτό το αποτέλεσμα, δούλεψαν αξιόλογοι επαγγελματίες.

Τη φωτογράφηση έκανε η Ιωάννα Τζετζούμη, το styling ο Γιώργος Μεσημέρης, ενώ τα μαλλιά επιμελήθηκε ο Χρήστος Μπαϊραμπάς και το μακιγιάζ η Μαρίτα Πολίτου.

Η φωτογράφηση έγινε σε αποθήκες στην Πέτρου Ράλλη και διήρκησε πολλές ώρες προκειμένου να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα. Τα κορίτσια, πάντως, το απόλαυσαν και δεν παραπονέθηκαν για την πολύωρη διαδικασία.

 Το πιο ενδιαφέρον απ’ όλα στη συγκεκριμένη φωτογράφηση είναι ότι για πρώτη φορά bloggers πρωταγωνιστούν σε ελληνική fashion καμπάνια!  Η συλλογή έχει έντονο σχεδιαστικό χαρακτήρα, επικεντρωμένο στις νέες τάσεις, προσαρμοσμένες μέσα από τη ματιά της Celestino.

Οι αδερφές Φαρμάκη... ξαναχτυπούν  - Κεντρική Εικόνα

Οι ’90s σιλουέτες με total black look, αρκετά δερμάτινα στοιχεία, αλλά και δυναμικές ρίγες παντρεύονται με το ακατέργαστο μαλλί και δίνουν το «παρών».

Κυρίαρχη τάση δεν υπάρχει, κυριαρχεί η γυναίκα -για την ακρίβεια οι δύο εντυπωσιακές αδερφές- και τα θέλω της, που συνδυάζει κομψά και με στυλ τα ρούχα της. Η παλέτα της συλλογής είναι βασισμένη στα γήινα χρώματα: ταμπά, καφέ, πράσινο, αλλά και το μαύρο, που δεν αφήνει τον κομψό του ρόλο.

Πηγή: parapolitika.gr 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ