Έγινε διάσημη κάνοντας πιπί στο δρόμο: Το αυτοκίνητο της Google ήταν εκεί την κατάλληλη στιγμή

Η άτυχη γυναίκα δεν θα φανταζόταν ποτέ ότι θα έβλεπε τον εαυτό της στους χάρτες της Google και μάλιστα την ώρα που θα έκανε την ανάγκη της.

Το αυτοκίνητο της Google έκανε την βόλτα του στους δρόμους της Ολλανδίας και «συνέλαβε» την γυναίκα να ουρεί σε έναν τοίχο κάνοντας παράλληλα ένα τσιγάρο και ανέβασε κατά λάθος τη φωτογραφία στους χάρτες της Google χωρίς να... καλύψει την ενέργεια! Στη φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου φαίνεται η άτυχη γυναίκα να κάνει την ανάγκη της, ενώ κανείς μπορεί να διακρίνει και το τσιγάρο που κρατάει στο χέρι της.

Η φωτογραφία ελήφθη σε ένα δρόμο που ονομάζεται Chirurgijnhof στην πόλη του Almere, στην Ολλανδία. Στην αρχική μάλιστα φωτογραφία που ανέβηκε στους χάρτες φαινόταν καθαρά και το πρόσωπο της γυναίκας το οποίο δεν είχε καλυφθεί με αποτέλεσμα να γίνει στην κυριολεξία διάσημη.

Μόλις κατάλαβε το λάθος της η Google κάλυψε το πρόσωπο της γυναίκας, αλλά ήταν ήδη αργά καθώς είχε ήδη δεχθεί πολλά σχόλια ενώ οι γνωστοί της φυσικά την αναγνώρισαν. Ανάμεσα στα σχόλια ήταν και κάποια χιουμοριστικά όπως το σχόλιο «Τώρα καταλαβαίνω τι θα πει multi-tasking» αναφερόμενος φυσικά στο ότι η γυναίκα έκανε την ανάγκη της και ταυτόχρονα κάπνιζε!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το αυτοκίνητο της Google «συλλαμβάνει» πολίτες σε προσωπικές στιγμές. Παλιότερα είχε πιάσει στα «πράσα» ένα παθιασμένο ζευγάρι σε μια πολύ προσωπική στιγμή το οποίο φυσικά είχε σχολιαστεί από χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου. Άλλο ένα πρόσφατο περιστατικό είναι η γυμνή φωτογραφία μιας κοπέλας που έκανε topless ηλιοθεραπεία το καλοκαίρι στο Μεξικό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ