Good News: Το φημισμένο λαθούρι βρίσκεται στον κάμπο της Καρυάς στην Λευκάδα και ξεχωρίζει για τη μοναδική του γεύση καθώς και για τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει! (φωτό - βίντεο)

Ο Θανάσης Κατωπόδης καταγράφει με την κάμερα του την διαδικασία της σποράς ενός όσπριου που πλέον συναντάται σπάνια στη χώρα μας. Το "Λαθύρι" ή "Λαθούρι" ευδοκιμεί στον κάμπο της Καρυάς και είναι φημισμένο για τη μοναδική του γεύση καθώς και για τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει. Οι αγρότες του ορεινού χωριού της Λευκάδας σπέρνουν με τον παραδοσιακό τρόπο τα περιζήτητα Λαθύρια της Καρυάς, με απόλυτα βιολογικό τρόπο, χωρίς προσθήκη φαρμάκων και λιπασμάτων.



Ο Θανάσης Κατωπόδης καταγράφει με την κάμερα του την διαδικασία της σποράς ενός όσπριου που πλέον συναντάται σπάνια στη χώρα μας. Το "Λαθύρι" ή "Λαθούρι" ευδοκιμεί στον κάμπο της Καρυάς και είναι φημισμένο για τη μοναδική του γεύση καθώς και για τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει. mylefkada.gr



Οι αγρότες του ορεινού χωριού της Λευκάδας σπέρνουν με τον παραδοσιακό τρόπο τα περιζήτητα Λαθύρια της Καρυάς, με απόλυτα βιολογικό τρόπο, χωρίς προσθήκη φαρμάκων και λιπασμάτων.



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ