Η Βασίλισσα Ελισάβετ έχρισε τον Benedict Cumberbatch ιππότη: Ο Σέρλοκ μίλησε πάλι για τους πρόσφυγες της Λέσβου - Φώτο - Βίντεο

Στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ ο ταλαντούχος Benedict Cumberbatch παρασημοφορήθηκε και τιμήθηκε με τον τίτλο του CBE από τη βασίλισσα της Αγγλίας Β΄.

Ο Βρετανός ηθοποιός, όμως, βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί εκ νέου στο δράμα των προσφύγων που πνίγονται στο Αιγαίο. «Έγινα πρόσφατα πατέρας και δεν άντεξα να βλέπω αυτές τις φωτογραφίες και τα βίντεο με τα νεκρά παιδιά στις ακτές της Λέσβου φέτος το καλοκαίρι.

Πιστεύω ότι ο όποιος έχει λίγη ανθρωπιά μέσα του συνειδητοποιεί ότι αυτό το πρόβλημα δεν αφορά κάποιους άλλους, αλλά όλους μας». «Με ενδιαφέρει ο αριθμός των ανθρώπων που πνίγονται στα ανοιχτά των ακτών της Λέσβου. Με ενδιαφέρει να βοηθήσω ανθρώπους που χρειάζονται χρήματα είτε μέσω κάποιας φιλανθρωπικής οργάνωσης είτε απευθείας σε εκείνους που υποφέρουν», πρόσθεσε.

Ο τηλεοπτικός Σέρλοκ έχει ασκήσει δριμεία κριτική στην κυβέρνηση του Ντέιβιντ Κάμερον για τον τρόπο διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης. Παίζοντας τον Άμλετ στο θέατρο ξέσπασε και φώναξε: «Γαμ@στε τους πολιτικούς». Στην τελετή στο Παλάτι τον συνόδευσε η σύζυγός του Sophie Hunter.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ