Πρεμιέρα για τα 4 λεωφορεία χωρίς οδηγό στα Τρίκαλα - Στις φωτό θα δείτε μόνο άντρες! Τρικαλινές που είστε;

Ξεχωριστή ημέρα ήταν για τα Τρίκαλα η σημερινή, καθώς για πρώτη φορά, τέσσερα λεωφορεία χωρίς οδηγό κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα στην πόλη, αλλάζοντας μια για πάντα τον χάρτη των μεταφορών, της αυτοκίνησης, της βιώσιμης κινητικότητας και της ποδηλατικής και οδηγικής συμπεριφοράς των κατοίκων της πόλης.

Από σήμερα και στο εξής, ο παγκόσμιος χάρτης της τεχνολογίας περιλαμβάνει τα Τρίκαλα, ως την πρώτη πόλη στον κόσμο στην οποία υλοποιήθηκε για πρώτη φορά το εγχείρημα του μέλλοντος: Τα αυτοματοποιημένα πλήρως φιλικά στο περιβάλλον λεωφορεία.

Προηγήθηκε συνέντευξη Τύπου, ημερίδα και ακολούθησε περιήγηση των επισήμων προσκεκλημένων απ’ όλη την Ευρώπη, και των Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, στη διαδρομή που ήδη απολαμβάνουν μικροί μαθητές στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος.
 

Συγνώμη αλλά τα Τρίκαλα δεν έχουν γυναίκες; Τις πάτησαν τα νέα λεωφορεία χωρίς οδηγό; Συγνώμη κύριοι αλλά δεν μπορώ να βλέπω εγκαίνια και κοψίματα κορδέλας μόνο με φωτογραφίες ανδρών να εκπροσωπούν μια ολόκληρη πόλη ! 

Ρε κορίτσια που είσαστε; Σας κρύβουν οι Τρικαλινοί; Πέρα από τα αστεία εσείς το βρίσκετε ωραίο εν έτει 2015 να είναι κρυμμένες οι γυναίκες σε μία τόσο σημαντική στιγμή για την πρόοδο του τόπου τους Οξύμωρο ! 
 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ