4 εκ. πιστοποιήσεις & τα 15 χρόνια της γιορτάζει η Grecocert με την επίσημη πρεμιέρα του Spectre

Η PEOPLECERT γιορτάζει 15 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική και διεθνή αγορά επαγγελματικών πιστοποιήσεων και το γιορτάζει με τον James Bond σε πανελλαδική πρεμιέρα!

Όταν ξεκινήσαμε το 2000, είχαμε το ίδιο όραμα που έχουμε και σήμερα: να είμαστε μια παγκόσμια δύναμη στο χώρο της πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να εξασφαλίσουν την επαγγελματική τους εξέλιξη πραγματοποιώντας τα όνειρά τους.

Δεκαπέντε χρόνια μετά, η PEOPLECERT, έχοντας πιστοποιήσει περισσότερα από 4.000.000 άτομα, είναι ένας φορέας πιστοποίησης επαγγελματικών δεξιοτήτων διεθνούς αναγνώρισης, με παρουσία σε περισσότερες από 150 χώρες και δίκτυο εξεταστικών κέντρων που προσεγγίζει παγκοσμίως τα 10.000.

Με δική της ερευνητική ομάδα που αναβαθμίζει συνεχώς τον τρόπο που παρέχονται οι υπηρεσίες πιστοποίησης, η PEOPLECERT επενδύει σε καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις τις οποίες αναπτύσσει, προσφέροντας περισσότερα από 500 προγράμματα επαγγελματικών πιστοποιήσεων.

Για τη σημαντική αυτή επέτειο, επιλέξαμε να καλέσουμε τους συνεργάτες, φίλους και σημαντικά στελέχη από την Ελλάδα και τον εξωτερικό, στην πρώτη επίσημη προβολή της νέας ταινίας του James Bond, «Spectre TM» .

“To όραμά μας είναι η συνεχής βελτίωση της διαδικασίας των εξετάσεων, ώστε να είναι αδιάβλητες, χωρίς ταλαιπωρία και γεωγραφικούς περιορισμούς”, δήλωσε ο Βύρων Νικολαΐδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της PEOPLECERT, υπογραμμίζοντας: “Οι νέες τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η PEOPLECERT δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε μία νέα προσέγγιση στη διαδικασία της αξιολόγησης των υποψηφίων και δημιουργούν τις προϋποθέσεις, ώστε η επαγγελματική εξέλιξη να είναι κοινωνικό αγαθό».
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ