Εντυπωσιακή η πρώτη Κυρία της Αργεντινής: Λιβανέζα, μοντέλο, 41 ετών & κομψή επιχειρηματίας 

Ο δύο φορές διαζευγμένος, ο 56χρονος Μαουρίτσιο Μάκρι, ο νέος Πρόεδρος της Αργεντινής είναι παντρεμένος με το 41χρονο μοντέλο και επιχειρηματία, Τζουλιάνα Αουάντα, που έχει καταγωγή από τον Λίβανο και την Συρία και με την οποία έχει μία κόρη.

Η νέα πρώτη κυρία της Αργεντινής κλέβει την παράσταση καθώς είναι πρώην μοντέλο και ομολογουμένως πανέμορφη, ενώ μαζί της ο Μάκρι έχει αποκτήσει μία τρίχρονη κόρη.  Ο πατέρα 
Είναι 41 ετών και έχει καταγωγή από τον Λίβανο και τη Συρία. Και οι δύο της γονείς είναι μουσουλμάνοι μετανάστες.

Σε μια συνέντευξη με την εφημερίδα La Nacion το 2012, η Αουάντα είπε ο πατέρας της είναι φιλελεύθερος μουσουλμάνος που δεν είχε καμία αντίρρηση όταν μία από τις αδελφές της παντρεύτηκαν σε εκκλησία ή όταν η άλλη αδελφή παντρεύτηκε έναν Εβραίο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι φιλελεύθερος δήμαρχος του Μπουένος Άιρες Μαουρίτσιο Μάκρι, νίκησε το φαβορί των προεδρικών εκλογών, όπως παρουσιαζόταν πριν από τον πρώτο γύρο, τον υποψήφιο του κυβερνώντος συνασπισμού Ντανιέλ Σιόλι.

Η απερχόμενη πρόεδρος της χώρας Κριστίνα Κίρχνερ, η οποία βρίσκεται στην ηγεσία της τρίτης σε μέγεθος οικονομίας της Λατινικής Αμερικής από το 2007, δεν είχε δικαίωμα για τρίτη προεδρική θητεία, σύμφωνα με το Σύνταγμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ