Η Τέιλορ Σουίφτ ανησυχεί για την επιτυχία της Αντέλ -Το κοινό την λατρεύει

Το νέο άλμπουμ 25 της Αντέλ έσπασε όλα τα ρεκόρ αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, ενώ το βιντεοκλίπ "Hello" μετρά σχεδόν 554 εκατ. προβολές σε λίγες εβδομάδες.

Όπως αναφέρει η elle.gr, η Τέιλορ Σουίφτ αρχίζει να ανησυχεί. Ξέρει πως το κοινό λατρεύει την Αντέλ και τη μελωδική φωνή της.

Οι πρόσφατες δηλώσεις της τελευταίας για την Τέιλορ Σουίφτ και την παρέα της έδειξαν πως υπάρχει κόντρα ανάμεσα στις δυο τους. «Έχω ακούσει πως κυκλοφορεί μια συμμορία εκεί έξω. Έχω κι εγώ τη δική μου, αλλά δεν περιλαμβάνει σούπερ μόντελ, γι' αυτό και δεν ενδιαφέρει ιδιαίτερα το κοινό» σχολίασε χαρακτηριστικά η Αντέλ.

Λένε πως αυτός είναι και ο λόγος που η Σουίφτ κρατά τόσο χαμηλό προφίλ αυτό το διάστημα. Αποφεύγει τα πάρτι με την Τζίτζι Χαντίντ και την Κάρλι Κλος, δεν ποστάρει πια φωτογραφίες με το σύντροφό της Κάλβιν Χάρις και έχει αφοσιωθεί στο καινούριο της βιντεοκλίπ, τα γυρίσματα του οποίου έγιναν στη Νέα Ζηλανδία. «Οι συγκρίσεις που γίνονται ανάμεσά τους δεν αρέσουν καθόλου στην Τέιλορ. Σε μια μέρα σταμάτησε να είναι η Νο 1 αγαπημένη του κοινού. Δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια» σχολίασε άτομο από το περιβάλλον της Σουίφτ.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ