Euroleague: Νίκη για την πρόκριση και το γόητρο θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Μπαρτσελόνα

Να «σπάσει» την καλή παράδοση που έχει απέναντι στη Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια θα επιδιώξει απόψε στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός (21:45), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Euroleague.
 

Η νίκη επί της Καρσίγιακα στη Σμύρνη έδωσε... αέρα πρόκρισης στο τριφύλλι για το Top 16, ωστόσο, οι «πράσινοι» χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη εναντίον των Καταλανών για να «κλειδώσουν» σε μεγάλο βαθμό το «εισιτήριο». Εκτός από το βαθμολογικό κίνητρο η ελληνική ομάδα έχει έναν επιπλέον λόγο για να φύγει νικήτρια απέναντι στους «μπλαουγκράνα».
Στα 9 τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες στην Euroleague οι Ισπανοί μετρούν το απόλυτο, ενώ στο ματς του πρώτου γύρου επικράτησαν με μεγάλη διαφορά. Όπως γίνεται αντιληπτό ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και οι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλουν όσο τίποτα το ροζ φύλό αγώνα, κάτι που επισήμαναν άπαντες στις δηλώσεις που έκαναν πριν τον αγώνα.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό του «τριφυλλιού» είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, όπως και ο Τσάβι Πασκουάλ για λογαριασμό των Καταλανών, που έχουν 6 νίκες σε 7 ματς κι αν επικρατήσουν απόψε θα κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πρωτιάς του γκρουπ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ