Έφυγε από τη ζωή ο Λάκης Μπέλλος: Το κοφτερό μυαλό, ο ατακαδορός & θεατρικός συγγραφέας, κειμενογράφος του Μητσικώστα

Το περίφημο «Πάμε Λουκέτο» έπαψε να είναι πια μαζί μας.

Ο Λάκης Μπέλλος έφυγε από τη ζωή  το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά από πολυήμερη μάχη στην εντατική μονάδα θεραπείας του ΚΑΤ. Τέσσερις εβδομάδες πριν οδηγήθηκε στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε.


Γεννήθηκε στο Στείρι Λιβαδειάς. Τα πρώτα του κείμενα τα έγραψε το 1977 στο περιοδικό Τράστ του γέλιου, όταν τα έστελνε ακόμα από το χωριό.

Υπήρξε μέλος της Ένωσις Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (Ε.Σ.Η.Ε.Α.) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) στον οποίο έχει διατελέσει μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Συνεργάστηκε με τις εφημερίδες Απογευματινή και Φως των Σπορ ως αθλητικός συντάκτης, στην Εφημερίδα των Συντακτών ως αρθρογράφος καθώς και στο περιοδικό Τηλέραμα, ενώ εργάστηκε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Αθήνα 9.84, Σκάι και ΑΝΤ1 Ράδιο.

Είχε γράψει κείμενα, μαζί με άλλους συγγραφείς στις τηλεοπτικές εκπομπές των σταθμών: «Πίτσι πίτσι με τον Μήτσι» Mega 1992, «Τρελλάς» Σκάι 1994, «Μήτσι χώστα» 2001 και «Κώδικας Ντα Μήτσι» Alter Channel 2006, «Ο Γιώργος σφύριξε» Alpha TV 2008, με παρουσιαστή τον Γιώργο Μητσικώστα και στο τηλεοπτικό σταθμό Star γράφοντας κείμενα για τη σειρά «Οι διαπλεκόμενοι» με τους:Πέτρο Φιλιππίδη , Γιώργο Λέφα και Γιώργο Γαλίτη.

Σημαντική ήταν η παρουσία του και στον χώρο της επιθεώρησης, έχοντας γράψει δώδεκα επιθεωρήσεις μαζί με άλλους συγγραφείς.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ