Για 1η φορά στην δημοσιότητα οι σοκαριστικές φωτογραφίες από την κρεβατοκάμαρα του Michael Jackson που μοιάζει με δωμάτιο νοσοκομείου - Φωτογραφίες μωρών στο κομοδίνο του! (φωτό)

Ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) πέθανε στις 25 Ιουνίου 2009 από υπερβολική δόση του πολύ ισχυρού αναισθητικού Propofol. Ήταν 50 χρονών.

Ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) πέθανε στις 25 Ιουνίου 2009 από υπερβολική δόση του πολύ ισχυρού αναισθητικού Propofol. Ήταν 50 χρονών.



Σε δίκη που έγινε αμέσως μετά, ο προσωπικός γιατρός του, δρ. Κόνραντ Μιούρεϊ (dr Conrand Murray) κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ετών, όμως μια νέα δίκη φέρνει για ακόμη μια φορά εκείνες τις μέρες στο προσκήνιο.



Η μητέρα του Μάικλ, Κάθριν (Catherine) κατέθεσε μήνυση εναντίον της εταιρείας AEG που διοργάνωνε την τελευταία συναυλία του γιου της θεωρώντας την υπεύθυνη για τον θάνατό του.



Στη διάρκεια αυτής της δίκης λοιπόν κατατέθηκαν ως νέα στοιχεία από την αστυνομία του Λος Άντζελες, φωτογραφίες από το δωμάτιο του Τζάκο που δείχνουν το χάος που επικρατούσε σε όλους τους τομείς της ζωής και του μυαλού του διάσημου τραγουδιστή και σόουμαν.



Φάρμακα και οροί παντού σε ένα δωμάτιο άνω κάτω. Σε τραπεζάκια, σε τσάντες, στο κρεβάτι, στο πάτωμα, παντού πεταμένα άδεια μπουκάλια ενώ εντύπωση προκαλούν τα άπειρα πορτρέτα μωρών που υπήρχαν αραδιασμένα επάνω σε μία συρταριέρα.



Την ίδια στιγμή που στη δίκη ακούγονται ισχυρισμοί σχετικά με το πόσο τρομοκρατημένος ήταν ο Μάικλ "από τις ενέσεις που του έκαναν συνέχεια οι γιατροί του" ο πρώην εραστής του θρυλικού μουσικού Λιμπεράτσε (Liberace) βρίσκει ευκαιρία να μιλήσει για τον δεσμό που είχε και με τον Τζάκσον. Για επτά χρόνια μάλιστα…





http://www.dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ