Σίντι Κρόφορντ: «Άρχισα να λέω γλυκόλογα και ξαφνικά δίπλα μου ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ»

Τι συνέβη ανάμεσα στον σταρ και το τοπ μόντελ;

 Η Σίντι Κρόφορντ, μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή του Κόναν Ο Μπάιεν για μια άκρως αποκαλυπτική σκηνή. Ο Τζορτζ Kλούνεϊ, ανέφερε η Κρόφορντ, έβγαινε συχνά τα βράδια έξω με τον σύζυγο της, Ράντι Γκέρμπερ, πριν γνωρίσει την Αμάλ Αλαμουντίν.

Ένα βράδυ που οι δύο φίλοι επέστρεψαν στο σπίτι του Γκέρμπερ αργά το βράδυ, ο Τζορτζ αποφάσισε να κοιμηθεί στον ξενώνα τους και να μην επιστρέψει στο σπίτι του. Εκεί όμως κοιμόταν συνήθως ο Ράντι, όταν γυρνούσε από τις εξόδους του, για να μην ενοχλήσει τη Σίντι.

«Σηκώθηκα από το κρεβάτι και πήγα στον ξενώνα για να δω αν είναι καλά. Τον είδα να κοιμάται μπρούμυτα, χωρίς να έχει βγάλει τα παπούτσια του και αποφάσισα να το κάνω εγώ, λέγοντάς του γλυκόλογα», ανέφερε η Σίντι Κρόφορντ. Αλλά όπως του μιλούσε τρυφερά σκέφτηκε ν'ανάψει τα φώτα. Τότε υπέστη το πρώτο σοκ, αφού δεν είδε τον άντρα της αλλά τον...  Τζορτζ Κλούνεϊ.

«Δεν ξέρω ποιος σοκαρίστηκε περισσότερο, εγώ ή εκείνος. “Θέε μου”, είπε. “Θεέ μου”, είπα κι εγώ και βγήκα αμέσως έξω! Βρήκα τον Ράντι στο δωμάτιο της κόρης μας και τον ξύπνησα».Παραδέχτηκε, έτσι, ότι αν δεν άναβε τα φώτα θα περνούσε κατά λάθος το βράδυ της αγκαλιά με τον Τζορτζ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ