Τίποτε δεν μένει κρυφό: Δολοφόνησε τον άντρα της & επι 18 χρόνια τον έκρυβε  στον κήπο της

​Μία σκοτεινή επίθεση έγινε γνωστή στην περιοχή Welsh της Ουαλίας μετά από το θάνατο μίας γυναίκας. Και μπορεί να φαινόταν μία ήσυχη γειτονιά, ωστόσο, στον κήπο ενός σπιτιού κρυβόταν ένα μεγάλο μυστικό… Για την ακρίβεια μία δολοφονία!

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες όταν οι γείτονες της Αν Σαμπίν σταμάτησαν ξαφνικά να την βλέπουν. Κάλεσαν τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο και μπήκαν μέσα στο σπίτι. Η γυναίκα ήταν νεκρή. Από τη νεκροψία προέκυψε πως ο θάνατος της οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο, το γεγονός πως έψαχναν τον άντρα της Τζον και δεν τον έβρισκαν τους κίνησε υποψίες.

Οι γείτονες είπαν πως έχουν να δουν τον άντρα της από το 1997, όμως κανείς δεν είχε δηλώσει την εξαφάνιση του. Αμέσως αστυνομικοί, ξεκίνησαν τις έρευνες… Όταν έψαξαν τον κήπο της, βρήκαν το πτώμα του τυλιγμένο σε μία μεγάλη πλαστική σακούλα.

Εκείνη τον είχε δολοφονήσει και στην συνέχεια τον είχε τυλίξει με την σακούλα και τον είχε θάψει στον κήπο της. Δεν είπε ποτέ τίποτα σε κανέναν και συνέχισε τη ζωή της… Για 18 χρόνια κουβαλούσε αυτό το μυστικό και κανείς δεν μπορούσε να την υποψιαστεί καθώς όπως λένε όσοι την ήξεραν ήταν λίγο «τρελή», αλλά πολύ φιλική.

Οι δυο τους είχαν αποκτήσει έναν γιο τον οποίο εγκατέλειψαν στην Νέα Ζηλανδία, όπου έμεναν για λίγο καιρό. Ο 53χρονος πλέον Στηβ ενημερώθηκε για το θάνατο τους από τις Αρχές μετά την αποκάλυψη της φρικιαστικής υπόθεσης.

Όπως λέει τον εγκατέλειψαν όταν ήταν μόλις έξι ετών. Έμαθε τι είχε συμβεί απο την αστυνομία στην οποία είπε χαρακτηριστικά: «ήταν σίγουρα διαβολική αυτή η γυναίκα. Μία γ@μημ@νη σκύλα. Με εγκατέλειψαν έξω από ένα σπίτι και μου είπαν θα έλθουμε να σε πάρουμε. Δεν ήλθαν ποτέ»!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ