Επιχείριση Mona Lisa - Βίντεο: Είναι αυτή η εξωγήινη σαγηνευτική γυναίκα που βρήκε η NASA στη Σελήνη;

Όταν η NASA έστειλε την αποστολή Απόλλων 20 στο φεγγάρι, λέγεται πως αυτή κατάφερε να επιστρέψει στη γη με επιτυχία φέρνοντας εξωγήινη τεχνολογία και ένα «ανθρωποειδές θηλυκό» από ένα συντετριμμένο εξωγήινο σκάφος.

Το 2007 αναρτήθηκαν στο YouTube βίντεο σχετικά με αυτή την υπόθεση "Mona Lisa". Ένα από αυτά το «σήκωσε» ο Γουίλιαμ Ράτλεντζ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι συμμετείχε στην επισήμως ανύπαρκτη αποστολή Απόλλων 20

Ο Ράτλεντζ υποστηρίζει πως υπάρχουν αμέτρητες δομές στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού, ενώ παρουσίασε και ένα βίντεο που δείχνει ένα «εξωγήινο θηλυκό» στα συντρίμμια ενός εξωγήινου σκάφους. Ο ίδιος εξηγεί ότι το Απόλλων 20 δεν ήταν αποκλειστικά μια αμερικανική αποστολή αλλά, όπως αναφέρει το apocalypsejohn.com, μια κοινοπραξία μεταξύ των ΗΠΑ και των Σοβιετικών το 1976. Έγινε μετά από πληροφορίες που είχαν οι Σοβιετικοί για την πτώση ενός γιγαντιαίου εξωγήινου διαστημοπλοίου στον δορυφόρο της Γης.

Κατά τα λεγόμενα του Ράτλεντζ, στόχος της αποστολής Απόλλων 20 ήταν ένα τεράστιο εξωγήινο σκάφος μήκους 3.370 μ, που είχε συντριβεί ή καταρριφθεί πριν από χιλιάδες χρόνια και είχε φωτογραφηθεί από το Απόλλων 15. Τα αποτελέσματα της αποστολής ήταν συγκλονιστικά. Ο Ρώσος κοσμοναύτης Λεόνοφ (Leonov) και ο Αμερικανός αστροναύτης Σνάιντερ (Snyder), εισήλθαν στο εξωγήινο σκάφος και αντίκρισαν το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας να κάθεται στο πιλοτήριο, καθώς και το πτώμα του συντρόφου της.

Το πτώμα της γυναίκας είχε διατηρηθεί άριστα λόγω έλλειψης ατμόσφαιρας και το μετέφεραν στην Γη. Μαζί τους μετέφεραν και άλλα τεκμήρια, διάφορα έγγραφα και σημειώσεις σε μια άγνωστη γλώσσα. Η εξωγήινη πιλότος ήταν όμορφη γυναίκα, που έμοιαζε με τις γήινες γυναίκες, αλλά είχε μια διαφορά. Τα δάχτυλα της ήταν έξη αντί πέντε. Την ονόμασαν «Mona Lisa»…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ