Και επίσημα: Μεϊμαράκης & Μητσοτάκης στην τελική κούρσα για την προεδρία της ΝΔ - Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Με διασταυρωμένο το 85% των αποτελεσμάτων, ο Απόστολος Τζιτζικώστας συγκέντρωσε 21,15% και βρέθηκε στην τρίτη θέση ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης 11,07% και βρέθηκε στην τέατρτη θέση. 

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης συγκεντρώνει ποσοστό 39,51%, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ακολουθεί με 28,27%.

Παρότι οι δύο «μονομάχοι» που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο β’ γύρο των εκλογών της ΝΔ είναι γνωστοί, η μεταξύ τους διαφορά αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην επόμενη εκλογική διαδικασία

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Συνεργάτες του βουλευτή της ΝΔ διέρρεαν από το βράδυ της Κυριακής ότι ο κ. Γεωργιάδης θα στηρίξει τον κ. Μητσοτάκη. «Πιστεύω ότι έχει έρθει η ώρα για την ανανέωση και στην παράταξη και στη χώρα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου παρουσίασε μια συγκροτημένη υποψηφιότητα με θέσεις, απόψεις και αρχές» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης.  Ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν έχει μέχρι στιγμής εκφράσει στήριξη σε κάποιον από τους δύο υποψήφιους. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ