Κόντρα Βούλτεψη & Βαλλιανάτου για το σύμφωνο συμβίωσης - Γιατί δεν συνέλαβαν τους ομοφυλόφιλους που φιλιόντουσαν στη Βουλή;

Τον λόγο για τον οποίο δεν έμεινε στην ψηφοφορία για το Σύμφωνο Συμβίωσης στη Βουλή, εξήγησε η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη σε συνέντευξη της.

«Ήμουν συνειδητά απούσα. Στα θεωρεία της Βουλής αν πάει ένα ζευγάρι άντρας και γυναίκα και αρχίσει να φιλιέται ή να κρατιέται από το χεράκι ή να χειροκροτεί, τον συλλαμβάνει ο φρούραρχος. Εδώ υπάρχει δηλαδή διάκριση εις βάρος μας. Το είδα και έφυγα. Άκουσα τον εισηγητή μας, άκουσα όλους τους εισηγητές, ε κάποια πράγματα έχουν τα όριά τους» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Βούλτεψη στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ο οποίος ήταν παρών στα θεωρεία της Βουλής κατά τη διάρκεια της ψήφισης του Συμφώνου Συμβίωσης, θέλησε να απαντήσει μέσα από την απογευματινή εκπομπή του E TV: «Θα ήθελα να πω στην κυρία Βούλτεψη ότι δεν είμαι διατεθειμένος να απολογηθώ για ένα φιλί. Εκείνη πρέπει να απολογηθεί γιατί η κυβέρνησή της, διέσυρε τη χώρα με το νόμο περί συμφώνου συμβίωσης, το οποίο αποκλείει μια μεγάλη μερίδα πολιτών. Είναι Χριστούγεννα και η κυρία Βούλτεψη θα έπρεπε να ντρέπεται που η Ελλάδα στο παρελθόν ήταν μια ομοφοβική χώρα και να χαίρεται που με την απουσία της η Ελλάδα προχωράει»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ